سلامت آب شرب برخی نقاط کهگیلویه و بویراحمد در معرض تهدید است/آبیاری مزارع با فاضلاب

سلامت آب شرب برخی نقاط کهگیلویه و بویراحمد در معرض تهدید است/آبیاری مزارع با فاضلاب

Isna/Kohgiluyeh و Boyer Ahmad معاون بهداشتی برای دانشگاه علوم پزشکی Kohgiluyeh و Boyer Ahmad گفت: “آب آشامیدنی در بعضی از مناطق استان از سلامت تهدید می شود اما به معنای ناسالم و آلوده نیست.”

مسلمان شریفی روز دوشنبه شب به روزنامه نگاران گفت: “آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب داستانی غم انگیز است که در استان یافت می شود و فقط امسال نیست که ما در معرض کاهش بارندگی قرار گرفتیم.”

وی گفت: دسترسی ساده به آب آلوده است و آب در مزارع با فاضلاب در برخی مناطق استان در دستور کار شورای بهداشت استان قرار دارد. معاون بهداشت برای Kohgiluyeh و دانشگاه علوم پزشکی بویر احمد خاطرنشان كرد: نقش سلامت در این زمینه مجریه و صفحه نمایش است و این سؤال را مشاهده می كند و به عنوان واگن های بهداشتی ما از نظارت و پیگیری های خود پیروی می كنیم و از طریق واحدهای مربوطه كه ما پیروی می كنیم و بعضی اوقات ما در سد اعتبار نمی دهیم.

شریفی گفت: “مطمئناً این امر به تقاضای اجتماعی مناسب نیاز دارد. افزایش تولید محصولات زراعی مهم است اما سلامت مردم نیز باید جدی و مهمتر از آن انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به ورود فاضلاب به رودخانه بشار یاسوج وی ادامه داد: در بیشتر مناطق استان از جمله شهر بویر احمد وضعیت خوبی وجود ندارد و آنچه اتفاق می افتد هنوز برآورده نشده است.

معاون بهداشتی برای Kohgiluyeh و دانشگاه علوم پزشکی بویر احمد در موبایل و شهری و شهری تأکید شده است: این گروه هیچ اتحادیه ای ندارد هیچ گروه کاری در این زمینه تشکیل نمی شود سپس ما سازماندهی و نظارت می شویم.

شریفی گفت: “البته تقاضا از این نظر مهم است و ما انتظار داریم که مردم بیشتر استانداردها را از این مراکز خریداری نکنند و خریداری نکنند. ما به دنبال جمع آوری شغل نیستیم اما آنها باید تضمین کنند که کالاهای آنها بهداشتی است.

وی ادامه داد: “ما این وضعیت را در رابطه با گذرنامه های آب و فست فود داریم و تقاضا تشکیل می شود و هنگامی که تقاضا تشکیل می شود یک عرضه وجود دارد که باید در رابطه با تقاضا برای رسانه ها و کارهای فرهنگی انجام شود.”

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی Kohgiluyeh و Boyer Ahmad در مورد کیفیت آب آشامیدنی یاسوج و بهداشت آن گفت: “آنچه مربوط به آب آشامیدنی در بعضی از مناطق استان است و نه تنها یاسوج این است که شبکه آب توسط سلامتی تهدید می شود بلکه به معنای ناعادلانه نیست.”

شریفی تأکید کرد: 5 ٪ از نمونه های میکروبی که از آب آشامیدنی استان گرفته شده است آلودگی ندارد.

وی در مورد سگهای ولگرد در کوهگیلویه و استان احمد گفت: “این مشکل یک راهنما دارد و هر واحد وظایف خاصی دارد که امیدواریم بتوانیم این وضعیت را با همکاری آژانس های مربوطه سازماندهی کنیم.”

به گفته یومیر معاون مدیرعامل بهداشت برای Kohgiluyeh و دانشگاه علوم پزشکی بویر احمد اظهار داشت که مشکل سگهای ولگرد سالانه نیش و نیش در سطح استانی دارد و می گوید: “این سوال هزینه های زیادی را در زمینه درمان تشکیل می دهد بنابراین اگر این مشکل سازمان یافته باشد می توانیم از این هزینه ها بهتر و بهتر استفاده کنیم.”

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا