دو مولفه ای که رشد اقتصادی را مهیا می کند

رئیس خانه معدن ایران:

دو مولفه ای که رشد اقتصادی را مهیا می کند

بهرامن گفت: باید برای دو مولفه‌ای که بستر مناسب برای تحقق رشد و توسعه اقتصادی را مهیا می کند هر چه سریعتر برنامه ریزی و بستر اجرای آن فراهم شود، چراکه در این شرایط ما چاره‌ای جز ساختن کشور نداریم.

محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهارکرد: باید برای دو مولفه‌ای که بستر مناسب برای تحقق رشد و توسعه اقتصادی را مهیا می کند هر چه سریعتر برنامه ریزی و  بستر اجرای آن فراهم شود، چراکه در این شرایط ما چاره‌ای جز ساختن کشور نداریم.

سیاست گذاری صحیح و توجه به آینده اقتصادی دو مولفه‌ای است که بستر مناسب برای تحقق رشد و توسعه اقتصادی را مهیا می کند. بهرامن با اعلام این مطلب گفت: سیاست گذاری‌های اقتصادی در تمامی حوزه‌ها باید بروزرسانی و منطبق با منافع نسلی فعلی و آیندگان باشد. برنامه ریزی و سیاست گذاری‌هایی که بدون توجه به آمایش سرزمینی صورت گرفت موجب شد تا تمامی حلقه‌های فعال در چرخه تولید تا توزیع نیروی انسانی در نهایت متضرر شوند، زیرا هزینه‌ها برای تولید در چنین شرایطی به شدت افزایش پیدا می‌کند.

تسهیل شناسایی و ورود به بازار‌های هدف

این فعال اقتصادی با بیان اینکه لازم است تصمیمات اشتباه شناسایی و لطمات آن‌ها برای عموم بازگو و برای حل شان چاره اندیشی شود، تصریح کرد: کمک به افزایش ظرفیت‌های تولید، تلاش برای بهبود دیپلماسی سیاسی و اقتصادی، تسهیل شناسایی و ورود به بازار‌های هدف، کاهش هزینه‌های صادرات و همچنین رعایت اصول اخلاقی در صادرات و واردات از مهمترین اقداماتی است که باید برای بهبود شرایط اقتصادی کشور و مردم انجام داد.

وی با تاکید بر ضرورت افزایش ظرفیت‌های تولید در کشور خاطرنشان کرد: برنامه ریزی‌های غلط ادامه تولید و یا سرمایه گذاری‌های جدید در این بخش را مقرون به صرفه نکرده و به همین دلیل نقدینگی به جای بخش تولید روانه بخش سوداگرایی می‌شود.

رئیس خانه معدن ادامه داد: پیش از این فعالان اقتصادی برمبنای سیاست‌های اقتصادی آن مقطع برای ورود به بخش تولید اقدام کرده اند، اما تغییر مداوم سیاست‌ها بدون توجه به نیاز‌های آتی موجب شده تا کسی امروز مرتکب چنین اشتباهی نشده وبه سرمایه گذاری در بخش تولید وصنعت ورود پیدا نکند.

چالش های رسیدن به برنامه مدون اقتصادی

بهرامن

بهرامن با بیان اینکه عدم جذب سرمایه گذاری جدید و نداشتن برنامه‌های اقتصادی مدون موجب شده تا واحد‌های تولیدی و صنعتی با چالش‌های جدی مواجه شوند، اظهار کرد: کمبود انرژی در واحد‌های صنعتی و معدنی یکی از جدی‌ترین مشکلات است که در زمستان در قالب کمبود گاز و در تابستان درقالب قطعی برق نمود پیدا می‌کند.

این فعال اقتصادی تاکید کرد: ما چاره‌ای جز ساختن کشور نداریم بنابراین برای عبور از چالش‌هایی که اقتصاد کشور با آن دست به گریبان است، باید سیاست گذاری‌های صحیح و اصولی انجام دهیم.

این فعال اقتصادی تأکید کرد: با افزایش تولیدات یک کشور نسبت به قبل وضعیت اشتغال یک کشور بهبود می‌یابد. همچنین وقتی عرضه محصولات در پی افزایش میزان تولید آن، زیاد می‌شود قیمت محصولات نیز کاهش می‌یابد و قدرت خرید مردم افزایش می‌یابد. البته در ادامه این مسیر، رشد اقتصادی موجب افزایش صادرات کشور به خارج از مرز‌ها شده و زمینه‌ساز ورود ارز به کشور می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا