دو بحرانی که تهران را تهدید می کنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان

دو بحرانی که تهران را تهدید می‌کنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان
اخبار آفتاب:

رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر تهران از بی تفاوتی برخی از مقامات نسبت به بحران های زیست محیطی انتقاد کرد کمبود آب بدن تلخ ترین رویداد در تهران بود. مهدی پیروادی هشدار داد که برداشت غیر ضروری منابع آب و حفاری چاه های غیرمجاز باعث افزایش خطر شرایط خاک می شود و برخی از رهبران ناکارآمد در مورد این فاجعه سکوت کرده اند.

مهدی پیروادی رئیس کمیسیون خدمات بهداشتی محیط زیست و شهر تهران گفت که این یکی از تلخ ترین رویدادها امسال در مدیریت شهری در تهران است و به بحران آب در تهران اشاره دارد و گفت: “ما اقدامات متفاوتی برای کاهش اثرات این بحران در سه سال گذشته انجام داده ایم. درختان اما کم آبی بدن باعث آسیب جبران ناپذیری به محیط زیست شده است.

پیرهادی ادامه داد: “محیط یک سؤال اساسی است که متأسفانه آن را جدی نمی گیرد.” برخی معتقدند که حفاظت از محیط زیست یک مفهوم وارداتی است در حالی که رهبر ارشد بارها بر اهمیت این موضوع تأکید کرده است. “هرچند توجه کافی به این منطقه نتایج نامطلوب داشته است.”

حفاری چاههای غیرمجاز و خطر سرزمین کشور

رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر یک بحران زیست محیطی دیگر به نقل از حفاری غیرمجاز چاههای غیرمجاز در اطراف تهران گفت و گفت: “با توجه به محدودیت های موجود برخی از مردم بیش از 5 متر چاه ها را حفر کرده اند. این علاوه بر برداشت غیر ضروری آبهای زیرزمینی خطر ابتلا به کشور را دارد.” که این روند در اسرع وقت متوقف می شود. “

اولویت های شورای شهر سال آینده

پیرهادی گفت: “حفظ و توسعه فضای سبز اجرای پروژه های پالایشگاه و استفاده از فاضلاب ایجاد مخازن ذخیره آب برای آبیاری فضای سبز و ردیابی انتقال آب از سایر مناطق کشور به سدهای تهران از مهمترین اقدامات در دستور کار است.”

وی گفت: “اگرچه شهرداری تهران به طور مستقیم مسئول برخی از این مناطق نیست اما ما خودمان را برای پیگیری این سؤالات جدی می دانیم.” “خوشبختانه در هفته های اخیر موارد زیر برخی از مقامات را نسبت به آنها حساس تر کرده است.”

برخی از مقامات به محیط زیست اهمیت نمی دهند / مردم باید پاسخ دهند

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری تهران در اظهارنظرهای خود در مورد وضعیت زیست محیطی در تهران انتقاد کرد و گفت: “برخی از رهبران و مقامات به هیچ وجه خود را به ارمغان نمی آورند.

وی گفت: “ما اجازه نخواهیم داد این روند ادامه یابد.” یا این افراد واکنش نشان می دهند و مداخله می کنند یا کنار می روند. برخی از رهبران ناکارآمد هستند و افراد باید حساس باشند. محیط نه تنها برای رهبران بلکه برای همه ایرانیان در سراسر جهان است. هر ایرانی ایرانی باید به این سؤالات پاسخ دهد. “اگر مردم پاسخ ندهند برخی از کسانی که می خوابند از خواب بیدار نمی شوند و کسانی که خوابیده اند هرگز از خواب بیدار نمی شوند.”

نیاز به اصلاح شورای شهر

پیرهادی در پاسخ به سؤالی درباره عملکرد نظارتی در شورای تهران در سال 2008 گفت: “ما سعی کردیم توانایی نظارتی خود را به حداکثر برسانیم اما این نظارت با محدودیت ها همراه بوده است. به عنوان مثال شورای شهر تهران یک مرکز تحقیقاتی ندارد در حالی که بودجه این شهر از 4 Trillion Tomans تا 4 تریلونونون تایی رسیده است.

وی گفت: “ما نمی گوییم که تعداد مشاوره منابع انسانی باید افزایش یابد اما ما می توانیم با توجه به نیازهای شهر ساختار اداری شورا را تغییر دهیم.” این بودجه بودجه نیاز به بررسی دقیق دارد و شهرداری شهرداری تهران باید دگرگون شود. “متأسفانه هزینه خدمات کامل در تهران هنوز به درستی محاسبه نشده است و برنامه ریزی شهری مبتنی بر نیازهای واقعی نیست.”

انتقاد از عمل برنامه ریزی شهری سنتی

رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر همچنان به حالت های برنامه ریزی نامناسب در مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: “به عنوان مثال آنها می خواهند یک مجتمع ورزشی بسازند ابتدا می پرسند که ما در کجا زمین داریم تا بررسی کنند که در کدام منطقه از شهر به چنین مجموعه ای نیاز دارد.”

وی گفت: “ما حتی یک مجتمع ورزشی را در یک مسیر مسکونی دیده ایم در حالی که چنین فضاهایی باید در مکان هایی با ظرفیت و امکانات مناسب ایجاد شود.” “این رویکرد اشتباه هنوز کاملاً تغییر نکرده است اگرچه اوضاع از گذشته بهبود یافته است اما ما هنوز از نقطه ایده آل فاصله داریم.”

پیرودی خاطرنشان کرد: “سال آینده نظارت شورای شهر تقویت می شود و اصلاحات ساختاری در شورا و شهرداری تهران مورد نیاز است.”

دکمه بازگشت به بالا