دلایل ریزش موی جلوی سر در زنان

ریزش موهای قدامی در خانمها به نام “فیبرمون فرین” (FFA) اغلب در قسمت جلوی و طرفین پوست سر رخ می دهد اگرچه می تواند در ابروها مژه ها و سایر قسمتهای بدن رخ دهد.
طبق گفته ISNA این عارضه ممکن است در اثر واکنش خود ایمنی مشکل ژنتیکی یا عوامل هورمونی ایجاد شود. پزشک متخصص با معاینه فیزیکی و بیوپسی پوستی فیبر فیبری را کشف می کند و درمان آن شامل انواع داروها برای کاهش ریزش مو است.
فیبروز فیبروز معمولاً با گذشت زمان بدتر می شود و متخصصان پوست می توانند از روشهای درمانی برای کاهش ریزش مو در این نواحی پوست سر استفاده کنند اما این روشهای درمانی موهایی را که در گذشته از دست داده اید بازیابی نمی کنند.
چه کسی مستعد ریزش مو است؟
این معمولاً پس از یائسگی و اغلب بعد از 6 سال زنان را تحت تأثیر قرار می دهد. حتی زنان و دختران جوان در سن 6 سالگی می توانند ریزش مو را در مقابل سر و پیشانی تجربه کنند. زنان آفریقایی نیز معمولاً کمی زودتر گاهی در سن هشت سالگی علائم ایجاد می کنند. مردان اگرچه انواع دیگری از ریزش مو و الگوهای طاس دارند اما بندرت آلوپسی را تجربه می کنند.
به طور کلی افراد با شرایط زیر ممکن است در معرض خطر آلوپسی جلو قرار بگیرند:
- سابقه خانوادگی با ریزش موهای جلو
- روزاسه
- بیماری تیروئید
- دیابت نوع 2
دلیل این عارضه در زنان چیست؟
کارشناسان علت دقیق ریزش مو در زنان را نمی دانند اما در کل ذهنی هستند:
– بیماری خود ایمنی: یعنی هنگامی که سیستم ایمنی بدن شما به منافذ رشد مو (یا مو) حمله می کند. ریزش مو در زنان در زنان می تواند نوعی بیماری خود ایمنی (برنامه غیرقانونی) باشد که باعث ایجاد پوست سر و التهاب پوست سر (Planopillaris) می شود.
– ژنتیک: به عنوان یک مورد از ریزش موهای جلو زنان گاهی در خانواده ها دیده می شوند.
– هورمون ها: زیرا بیشتر زنان با این بیماری یائسگی هستند.
– عمل جراحی: گاهی اوقات پیوند صورت یا مو نیز درگیر است.
کارشناسان همچنین بر این باورند که عوامل محیطی همچنین می توانند باعث ریزش مو در زنانی شوند که سابقه خانوادگی با این بیماری دارند (استعداد ژنتیکی). این عوامل محیطی ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- قرار گرفتن در معرض خورشید.
- عفونتهای ویروسی
- دارو
- آلاینده های موجود (دیوکسین) در غذاهای ساخته شده از حیوانات
- ضد آفتاب
به گفته کارشناسان اگرچه در حال حاضر هیچ درمان نهایی این بیماری وجود ندارد اما درمان هایی وجود دارد که می تواند به کاهش سرعت آن کمک کند. پزشک ممکن است ترکیبی از دارو را پیشنهاد کند.
با این حال سرعت رشد الیاف آلوپسی از شخص به فرد دیگر متفاوت است. گاهی اوقات ریزش مو را می توان با گذشت زمان و بدون درمان تشدید کرد. خط رشد مو می تواند به عقب برگردد و همچنین می تواند لکه های طاس یا ریزش مو رخ دهد. اما گاهی اوقات ریزش مو در بعضی از خانمها بدون درمان متوقف می شود.
پایان پیام