در پنجمین اردوی راویان پیشرفت با صداوسیمایی ها چه گذشت؟

در پنجمین اردوی راویان پیشرفت با صداوسیمایی ها چه گذشت؟

پنجمین اردوی راویان پیشرفت با هدف بازدید از نتایج شرکت «صبا استیل» در خلیج فارس به همت اداره کل صدا و سیما با حضور جمعی از خبرنگاران گویندگان خبر هنرمندان و صدا و سیما برگزار شد. ۲۸ آذرماه و نشست خبری مدیران این مجموعه صنعتی و معدنی در ۲۹ آذرماه برگزار شد. تبدیل شد.

به گزارش یومیر به نقل از روابط عمومی صداوسیما مجتبی احمدی مدیر روابط عمومی «صبافولاد» در ابتدای این نشست گفت: مدیون کارگرانی هستیم که شبانه روز و در شرایط آب و هوایی بسیار گرم بر روی یک دستگاه کار می کنند. راه جهادی.» در صبافولاد جوانان مهمترین رکن اجرایی هستند. امروزه این جوانان توانسته اند در زمینه بهره وری و درآمدزایی بهترین عملکرد را داشته باشند.

تجربه نگارش و مستندسازی از نخبگان صنعتی

در ادامه حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما با اشاره به لزوم تسریع در روایت پیشرفت و غفلت از این مهم در دهه های گذشته تصریح کرد: باید از جانبازانی که دارای تجربه هستند درس عبرت گرفت. در داخل صنعت

وی تاکید کرد: تاریخ شفاهی مکتوب و ساخت مستندی از چنین نخبگانی یک ضرورت است. رسانه و صنعت باید ارتباط عمیق و مستمری داشته باشند.

مدیرکل روابط عمومی صداوسیما ادامه داد: افرادی که در این صنعت تاثیرگذار بوده اند باید از طریق رسانه ها معرفی شوند. وقتی می گوییم باید مستندی از تجربه زیسته آنها ساخته شود یعنی رسانه ای که سند دستاوردهای کشور را دارد باید به این نخبگان و دستاوردهای آنها اعتبار بدهد.

وی افزود: صبافولاد در ایجاد اشتغال در منطقه و اکوسیستم مردم موثر بوده است و رسانه ها نمی توانند چنین دستاوردی را در یک استان ساده نادیده بگیرند و باید جزئیات آن را تشریح کنند. نمایش زحمات کارگران نیز مهم است و داستان سخت کوشی بخشی از روایت صبافولاد است اما تمام دستاورد و حقیقت صباولاد نیست.

اگر با این سوال می خوانید که سهم صنعت از مستندهای تولید شده امروز چقدر است؟ وی گفت: وقتی در فولاد جهان رتبه 10 را داریم نقش رسانه ها در گزارش این پیشرفت چیست؟ رسانه ها باید این جایگاه مهم را که حاصل تلاش نخبگان و جوانان کشور است به درستی گزارش کنند.

باید در رادیو از توسعه کشور صحبت کنیم

در ادامه این نشست اقبال واحدی گوینده پیشکسوت صدا و سیما به برخی مشکلات در انعکاس اخبار و گزارش تحولات در رسانه ملی اشاره کرد و گفت: با کنار گذاشتن محدودیت ها می توان و باید از توسعه کشور در رسانه ملی گزارش داد.

زنان؛ مغز متفکران پشت صبافولاد

فریده فرخ نژاد مجری پیشکسوت یومیر که با روابط عمومی در پنجمین اردوی راویان الشامغ شرکت کرده بود به بیان ارزش و اهمیت این رویداد پرداخت و به 18 نفر از بانوانی که در سطوح مهم و در نقش حامیان صبافلاد فعالیت می کنند اشاره کرد. گروه

اهالی رسانه زبان پیشرفت

ندا ملکی مجری سیما نیز با اشاره به عده ای که فعالیت خود را بر اساس ناامیدی مردم کشور قرار داده اند گفت: اینکه کسانی که می توانند روایتگر پیشرفت کشور باشند لکنت زبان را پذیرفتنی نیست. باید علناً با مردم صحبت کنید تا از دستاوردها بگویید.

وی افزود: تغییرات شناختی به تدریج اتفاق می افتد. اگر امروز فرزندان ما از هویت ضعیف رنج می برند شبکه های فارسی زبان آن سوی آب 20 سال برای تحول فرهنگی ما کار کرده اند و اکنون باید ده ها سال برای خنثی کردن این اقدامات تلاش کنیم. به همین دلیل روایت پیشرفت بسیار مهم است و رسانه ها زبان پیشرفت خواهند بود.

در ادامه سوسن حسینیدخت مجری یومیر پیشکسوت اظهار داشت: امروزه رسانه و کارکردهای آن بسیار گسترش یافته است. همکاری و همکاری وزارت حریم خصوصی با مراکز و رسانه های دانشگاهی و فرهنگی باید کار آنها باشد و ما نیز باید تلاش کنیم تا این امر بیشتر شود.

سودابه حسنی دخت یکی دیگر از گویندگان پیشکسوت خبر رسانه ملی نیز درباره بازدید از صنایع و تاثیر آن بر کار یک گوینده و خبرنگار گفت: وقتی اهالی رسانه ملی روند صنایع و توسعه را درک کنند می توانند کنترل بیشتری بر آنچه دارند داشته باشند. گزارش دهید.

پیشرفت را می توان به صورت بصری مشاهده کرد

محمد فیلی بازیگر تلویزیون و سینما نیز با اشاره به اینکه فیلمسازی می تواند بیانگر کار صنعتگران باشد گفت: تصویر مهم است و باید پیشرفت را از لحاظ بصری دید تا تاثیر خود را داشته باشد. ما به بهترین شکل ممکن به گزارش پیشرفت کمک خواهیم کرد.

فیلی در پایان ابراز امیدواری کرد که مجموعه نمایشگاهی خوبی از مجموعه صبافولاد ساخته شود.

الهام حسین زاده مجری خبر نیز با اشاره به اینکه تصورش از اثربخشی اردوهای پیشرو پس از بازدید از صبافولاد تغییر کرده است اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم راوی خوبی از توسعه و پیشرفت نخبگان کشور باشیم. . روند تولید و توسعه در نقاط مختلف ایران به ما کمک می کند تا مشکلات را بهتر بیان کنیم.

خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در بخشی دیگر از برنامه سحر زوانتی با اشاره به اینکه اخبار از پیشرفت صنایع و توسعه نیز خبر می دهد گفت: اما عرصه فرهنگی و تولیدات تلویزیونی و سینمایی ظرفیت بهتری دارد و می تواند به درام تبدیل شود. نشان می دهد و می گوید: به نظر من نه امروز در سراسر صنایع و معادن کشور تولیدات نمایشی وجود دارد و این یکی از نکات مغفول مانده ماست.

وی افزود: در فضاهای صنعتی داستان های واقعی و جذابی وجود دارد که مخاطبان دوست دارند در قالب سریال های نمایشی به تماشای آن بنشینند و حتی می توان از اتفاقاتی که در صنایع و معادن رخ می دهد مستندهای بی نظیری تولید کرد.

به گزارش یومیر فولاد خلیج فارس صبا در سال 1382 با هدف توسعه و تکمیل زنجیره فولاد کشور و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این صنعت استراتژیک در 20 کیلومتری غرب شهر بندرعباس تاسیس شد.

کارخانه فولاد صبا خلیج فارس اولین تولید کننده بریکت گرم در ایران سومین تولید کننده در خاورمیانه نهمین کشور و هفدهمین کارخانه جهان با ظرفیت تولید یک و نیم میلیون تن در سال است. این شرکت برای بیش از 500 نفر به صورت مستقیم و هزاران نفر به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است و با اجرای فازهای بعدی و رسیدن به ظرفیت رتبه بندی توانایی ایجاد اشتغال مستقیم برای حدود دو هزار نفر و اشتغال غیر مستقیم برای 10 هزار نفر را دارد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا