در ماه رمضان چه زمانی و چقدر ورزش کنیم؟

در ماه رمضان چه زمانی و چقدر ورزش کنیم؟

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه ماه رمضان نه تنها مانعی برای روزه گرفتن است بلکه می تواند به سلامت جسمی و روانی کمک کند و می گوید اگر برنامه تمرینی متناسب با وضعیت فرد باشد شدت ورزش و زمان بندی مؤثر است.

به گفته اینا دکتری Mohsen Davoodi – متخصص فیزیولوژی ورزشی قلبی و عروقی که برای ورزشکاران حرفه ای که معمولاً در طول مربیگری و متخصص ترتیب داده می شود می افزاید: “اما برای عموم توصیه می شود که تمرینات هوازی مانند پیاده روی با مراحل تیز را انجام دهند.

وی با اشاره به بهترین زمان تمرینی در ماه رمضان گفت: توصیه می شود از ساعت ها بعد از افطار تا طلوع آفتاب تمرین کنید. این دوره بدن را برای فعالیت بدنی آماده می کند و خطرات احتمالی قند خون را که پایین تشنگی و کاهش انرژی در روزه کاهش می یابد کاهش می دهد.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شیراز تأکید کرد که تغذیه مناسب مکمل ورزش خواهد بود و افزود که انتخاب غذاهای مناسب در افطار و صحر نقش مهمی در ارائه انرژی مورد نیاز برای فعالیت های ورزشی دارد. مصرف متعادل غذاهای پروتئینی و کربوهیدرات به بدن کمک می کند تا به بهترین وجه کار کند.

داوودی خاطرنشان كرد كه افراد مبتلا به دیابتی و قلبی -دیزاژ باید با متخصص استفاده شوند و افزودند: “این افراد باید به دلیل نوسانات قند خون و مشکلات جدی قلبی به دلیل كمبود آب بدن با متخصص ورزش كنند.”

به گفته وی ورزش فرصتی مناسب برای افرادی است که دارای اضافه وزن هستند تا از این ماه برای بهبود سلامت خود استفاده کنند. ماه رمضان زمان خوبی برای بهبود روح فراتر از کشت روح است. با این حال مشاهده آموزش و تغذیه علمی و تخصصی مهم است.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه به دلیل احتمال هیدراتاسیون بدن در ساعات منظم آموزش سنگین توصیه نمی شود به خصوص در طول روز اضافه کردن: بهترین انتخاب ورزش خفیف و متوسط ​​مانند پیاده روی یا دوچرخه سواری است که عمدتا بعد از Itar تا Dawn انجام می شود. برای تعیین شدت مناسب تمرین توصیه می شود که شدت فعالیت زیر 5 ٪ از حداکثر میزان اکسیژن باشد تا بدن کم آبی نشود.

داوودی با اشاره به تعطیلات نوروز تنوع مواد غذایی و افزایش پرخوری این روزها افزود: مصرف آب نبات و کربوهیدرات های بالا و کربوهیدرات می تواند منجر به افزایش کالری شود. این افزایش در ناتوانی در فعالیت بدنی روزانه می تواند باعث افزایش وزن شود. بنابراین مصرف مواد غذایی کنترل شده و توجه به کیفیت تغذیه در IFTAR و وعده های غذایی جادویی مهم است.

وی به راه حل های مؤثر برای انتخاب غذاهای سالم و چرب تحت نورووز نزدیک شد و گفت: “استفاده متعادل از پروتئین و کربوهیدرات هایی که فعالیت های بدنی خفیف را برای ساعت ها بین افطار و سحار انجام می دهند می تواند از مشکلات جسمی و جدی جسمی جلوگیری کند.”

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تنظیم مصرف آب در ماه رمضان اشاره کرد و گفت که مایعات مصرف شده بین افطار و سحار باید در فواصل زمانی مصرف شوند نه یک مکان. این مایعات بدون شکر کافئین و گاز بهتر هستند بنابراین نوشیدنی و قلب گزینه خوبی نخواهد بود.

به گفته وزارت بهداشت داوودی خاطرنشان كرد كه استفاده از لبنیات و ماست در سپیده دم می تواند تشنگی را تحریک كند و بگوید: “استفاده از چای در سپیده دم به دلیل ادرارآور و ادرارآوري باعث از دست رفتن مایعات بدن خواهد شد كه توصیه مي شود از آب میوه هاي طبیعی يا حتی آب ساده استفاده شود.”

به گفته وی مصرف میوه و سبزیجات که آب خوبی در خود دارند به حفظ مایعات بدن کمک می کند. علاوه بر این به دلیل ویتامین ها و مواد معدنی آنها از کمبود ویتامین بدن در پایان ماه رمضان جلوگیری می کند.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا