علمی و پزشکیکسب و کار ایرانی

درست كردن قهوه ترك كف دار

طرز تهیه قهوه کف دار

یک آموزش ویژه برای تهیه ی قهوه خوب  کف دار در سایت قهوه دارک برای شما همراهان قرار داده ایم، در صورتی که شما نیاز به خرید آنلاین دانه قهوه  و پودر دارید همین جا سفارش دهید.

این بخش را از دست ندهید! این اطلاعات برای به دست آوردن بهترین فوم در لاته شما مهم است قبل از شروع باید چند نکته را بدانید.

مهمتر از همه: از شیر تازه استفاده کنید! شیر تازه کلیدی برای بدست آوردن بهترین فوم است. اگر شیر شما چند هفته ای در یخچال مانده باشد، ممکن است کف نکند! (به ما اعتماد کنید، ما این مشکل را داشتیم.) بهترین راه برای اطمینان از کف خوب، شیری است که تا حد امکان تازه باشد.

شیر کامل بهترین عملکرد را دارد، زیرا بالاترین چربی شیر را دارد دو درصد نیز کار می کند همچنین می توانید از شیرهای غیر لبنی مانند شیر جو دوسر استفاده کنید، اما کف کردن آن سخت ترین است زیرا چربی کمتری دارد.

ابتدا شیر را گرم کنید تا آب شود صرف نظر از روش شما، حرارت دادن شیر بهترین نتیجه را به همراه دارد. شیر را در یک قابلمه بریزید و آن را با حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت (با دماسنج غذا اندازه بگیرید) حرارت دهید این در لمس گرم است، اما جوش نمی آید.

حباب های فوم را به نوشیدنی خود سفارشی کنید برای یک لاته، حباب های کوچکتر و شیر غلیظ تری می خواهید. برای کاپوچینو یا ماکیاتو حباب های بزرگتر می خواهید. این برای کف کردن کمی بیشتر طول می کشد. قهوه گانودرما چه خواصی دارد؟

طرز تهیه قهوه کف دار بدون دستگاه

هنگامی که شیر در قابلمه گرم شد، می توانید از همزن دستی در خود ماهیتابه استفاده کنید یا شیر را در یک فنجان یا شیشه بریزید این ارزان ترین روش است با این حال، بسته به سرعت شما مدتی طول می کشد تا کف کند هم زدن در یک حرکت رفت و برگشت سریعتر از حرکت دایره ای است فوم با این روش سبک و مطبوع است و حباب های ریز زیادی خواهید دید که کاملاً خوب است.

همزن عصایی که با باتری کار می کند، استفاده از آن آسان است و تمیز می شود شیر گرم را در یک شیشه بریزید و با کج کردن شیشه کف کنید این یک چرخش خوب از فوم ابریشمی ایجاد می کند هر چه بیشتر هم بزنید کف غلیظ تر می شود برای لاته آرت، آن را فقط حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه هم بزنید و Voila شیر آماده برای ریختن کامل برای لاته آرت خواهید داشت. برای خرید قهوه سوپریم دکتر بیز کلیک کنید.

نحوه کف کردن شیر با فرنچ پرس

بهترین روش بعدی برای نحوه کف کردن شیر؟ استفاده از فرنچ پرس شاید قبلاً یک پرس فرانسوی برای تهیه قهوه داشته باشید؟ می توانید از آن برای تهیه فوم نیز استفاده کنید این روش خیلی خوب جواب می دهد، اما به سرعت و آسانی کف کننده نیست. همچنین می تواند کمی مزاج باشد، به خصوص با شیر غیر لبنی اگر از شیر جو دوسر استفاده می کنید، باید مراقب باشید که آن را زیاد نکنید.

در اینجا نحوه کف کردن شیر با فرنچ پرس  اصل آمده است:

شیر را گرم کنید تا آب شود توجه داشته باشید که با ۱ فنجان شیر با این روش بهترین نتیجه را خواهید گرفت بنابراین بسته به دستور غذا ممکن است بیش از ۱ نوشیدنی تهیه شود.

شیر جوشان را به فرنچ پرس اضافه کنید با استفاده از شیرجه‌های سریع و کوتاه، حدود ۳۰ ثانیه تا حباب‌های کف‌آلود پمپ کنید اگر از شیر جو دوسر استفاده می کنید، فقط حدود ۲۵ بار آن را پمپ کنید زیرا کف در صورت هم زدن زیاد می تواند باد کند.

داخل پارچ بریزید و روی پیشخوان ضربه بزنید تا حباب های بزرگ بشکند.

طرز تهیه قهوه کف دار با قهوه جوش

شما برای یک نوشیدنی داغ کف دار قهوه با قهوه جوش  اصل باید مراحلی را طی کنید تا به آن چیزی که مد نظر دارید برسید، به صورت مختصر و مفید توضیح می دهیم.

شماهمچنان به آب داغ، درست زیر جوش، نیاز دارید قهوه باید با آبی که بین ۱۹۵ تا ۲۰۵ درجه فارنهایت است دم کنید، زیرا این بهترین محدوده دما برای استخراج مواد محلول از تفاله قهوه است. در این محدوده، آب زمین ها را داغ نمی کند، اما طعم و عطر آن ها را از بین می برد.

نیازی نیست دمای آب خود را با دماسنج بررسی کنید. اصلاً چه کسی دماسنج را به اطراف حمل می کند؟ فقط آب را بجوشانید و بگذارید ۳۰ ثانیه بماند. هر ظرف دسته دار را می توان به عنوان کتری برای گرم کردن آب استفاده کرد.

طرز تهیه قهوه کف دار روی گاز

دو روش برای تهیه قهوه اصل بدون قهوه ساز سنتی وجود دارد. روشی که می خواهید استفاده کنید به این بستگی دارد که آیا فیلتر دارید یا خیر. با استفاده از یک فیلتر، می توانید یک پورت موقت ایجاد کنید. اگر فیلتر ندارید، یک دم نوش غوطه ور، شبیه به فرنچ پرس، بهترین کار را خواهد داشت.

روش ۱: ایجاد یک پوره موقت

برای ایجاد یک ریختن موقت، فیلتر خود را در بالای فنجان قهوه قرار دهید. فرقی نمی کند فیلتر ضخیم یا نازک داشته باشید، اما باید تمیز باشد. فیلترهای کاغذی ارزان هستند، یافتن و حمل آن آسان است. اگر ندارید، از یک پارچه تمیز استفاده کنید و آن را به الک ببندید. هنگامی که فیلتر در جای خود قرار گرفت:

فیلتر را با آب داغ بشویید و آب شستشو را بریزید

شیر خود را روی اجاق گاز گرم کنید. در فرنچ پرس خود بریزید و به مدت ۱۰ ثانیه درب را با دست دیگر خود پایین نگه دارید و با شدت بالا و پایین پمپ کنید. مجدداً، پرس را بیش از حد پر نکنید زیرا شیر هنگام کف کردن منبسط می شود و مراقب نشت ها باشید.

فوم – این دقیقاً همان چیزی است که بسیاری از نوشیدنی آب پز قدردانی می کنند  و عاشقان واقعی قهوه حتی می توانند ناراحت شوند اگر قهوه وجود نداشته باشد. اما چگونه قهوه روی اجاق گاز با کفی دم می شود؟ تعداد محصولاتی که ما با توجه به ترجیحات طعم آنها به چشم می گیریم.

عناصر

  • دانه های قهوه
  • آب
  • ترک
  • شکر و خامه به مزه.

آشپزی

  1. ما دانه های قهوه بو داده را می گیریم، به پودر تبدیل می کنیم. اگر این کار بلافاصله قبل از پختن نوشیدنی انجام شود، حداکثر عطر و طعم را دریافت می کند.
  2. ترک را روی اجاق گاز بگذارید و ۵-۷ ثانیه گرم کنید.
  3. قهوه آسیاب شده را اضافه کنید. معمولاً ۱-۱٫۵ قاشق قهوه در هر فنجان نوشیدنی وجود دارد. پودر را برای چند ثانیه گرم می کنیم. مهم است که زیاده روی نکنید تا نسوزد. ۴٫ آب اضافه کنید. برای کوتاه کردن زمان، می توانید آب جوش از قبل آماده تورکو را از کتری اضافه کنید، هم بزنید.
  4. بگذارید نوشیدنی روی حرارت زیاد بجوشد. فوم شروع به بلند شدن می کند و بلافاصله خاموش می شود.
  5. ۳۰ثانیه صبر می کنیم، دوباره روشنش می کنیم و می گذاریم کف بالا بیاید و خاموش کنید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا کف پایدارتر شود.
  6. نیم دقیقه منتظریم، به ترک دست نزنید، غلیظ را به ته بدهید. نوشیدنی را در فنجان بریزید، شکر یا خامه را به مزه بریزید، به طور فعال مخلوط نکنید تا کف جذاب آن حفظ شود.

قهوه کف دار با همزن

شیر یا خامه سرد را در مخلوط کن بریزید.

یک قاشق قهوه آسیاب شده اضافه کنید.

در صورت تمایل شکر یا سایر شیرین کننده ها را اضافه کنید.

با حرارت زیاد هم بزنید تا مخلوط کف کند و حجم آن دو برابر شود.

فوم را در فنجان قهوه خود بریزید و لذت ببرید.

طرز تهیه قهوه با فوم شیر

شیر طعم قهوه جوشیده را صاف و لطیف می کند. البته می توانید به سادگی مقدار کمی را در نوشیدنی آماده بریزید. اما در این صورت طعم و عطر آن به سادگی از بین می رود، ایده بهتری وجود دارد. جهت سفارش قهوه موکا دکتر بیز کلیک کنید.

فوم گیری قهوه

فوم شیر یا همان کف شیر در بسیاری از نوشیدنی های پرطرفدار کافه، مانند قهوه و اکثر نوشیدنی های مشابه، استفاده می شود و در خوش طعم تر شدن آن ها تاثیر بسزایی دارد  و با عث می شود که بدانیم چطور قهوه کف دار درست کنیم.
از جمله روش هایی که می توان آن را تعبیه کرد را به شما توضیح می دهیم.

فوم گیری با استفاده از مایکروویو، همزن، فرنچ پرس و دستگاه اسپرسو ساز و… تعبیه می شود.

فوم گیری با استفاده از مایکروویو

 

در این روش می بایست ابتدا شیر را در شیشه ای در دار، تا نصفه پر کنید و آن را به خوبی تکان دهید تا کف کند، سپس بلافاصله آن را درون ظرفی ریخته و حدودا 30ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا کف روی شیر ثابت بماند و سپس آن را روی قهوه بریزید.

 

فوم گیری یا تهیه کف شیر با همزن

با در دست داشتن یک همزن ساده، شیر را که با گرم کردن آن، دمایش را به 60الی 70درجه سانتیگراد رساندیم، به خوبی هم می زنیم تا کف روی آن شیر را مشاهده کنیم و چنانچه می خواهیم کف روی شیر ثابت بماند، آن را به مدت کوتاهی، معمولا 20الی 30ثانیه درون مایکروویو می گذاریم و سپس آن را به قهوه خود اضافه کرده و به سوال چطونه قهوه کف دار درست کنیم، پاسخ می دهیم و آن را نوش جان می کنیم.

فوم گیری با فرنچ پرس

اگر بخواهیم آسان ترین شیوه برای این کار را به شما آموزش دهیم، همین شیوه کمک گرفتن از فرنچ پرس است.

شیر را پس از گرم کردن و به دمای مطلوب رساندن، درون فرنچ پرس می ریزیم، حال اهرم فرنچ پرس را به بالا و پایین می بریم تا قسمت صافی آن اهرم از شیر بگذرد و این عمل را چندین مرتبه تکرار می کنیم.

هنگامی که درب فرنچ را برداریم، فوم ایجاد شده و می توانید آن را مصرف کنید.

فوم گیری با دستگاه اسپرسو ساز

دستگاه های اسپرسو ساز به طور اتوماتيک و خودکار، هوا را به شیر در حال داغ شدن و مورد فشار، اضاف می کنند  که همین عمل باعث به وجود آمدن کف بسیار لذیذ روی شیر می شود.

بهتر است برای سرو این نوشیدنی از فنجان های کوچک کف ساز استفاده کنیم.

دکمه بازگشت به بالا