حتی دامداران هم به افزایش قیمت شیر راضی نیستند

یومیر / خوزستان مدیر اتحادیه دامداران خوزستان گفت: دامداران از افزایش قیمت شیر ​​راضی نیستند و از دولت می خواهند قیمت تمام شده محصول را کاهش دهد تا این محصول با قیمت پایین تری به دست مردم برسد. ”

جواد ابراهیمی در گفت وگو با یومیر اظهار داشت: دولت در تاریخ 17 ژوئن قیمت سبوس دولت را در کارگروه تنظیم بازار کشور آزاد کرد و قیمت آن از 1400 تومان به 4500 تومان در بازار آزاد افزایش یافت. 30٪ خوراک دام سبوس است.

وی افزود: وقتی قیمت سبوس سه برابر شود چه اتفاقی می افتد؟ نی که قبلاً 500 تومان قیمت داشت اکنون 3000 تا 3500 تومان فروخته می شود ، در حالی که کاه با ارزش ترین خوراک دام است و تا سال گذشته در مزارع سوزانده می شد.

مدیرعامل اتحادیه دامداران خوزستان گفت: هزینه های حمل و نقل به شدت افزایش یافته و یکی از دلایل افزایش هزینه ها تصمیمات اشتباه برخی مسئولان است. به عنوان مثال ، شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان متولی ورودی ها ، ورودی های ورودی به خوزستان را از بندر امام خمینی (ره) به انبارهای لرستان منتقل می کند که این خود هزینه ای بین 350 تا 400 تومان در سال را شامل می شود. حمل و نقل کیلوگرم و سهمیه خوزستان. از لرستان با قیمت هربار 500 تومان به ما عرضه می شود. کیلوگرم حمل و نقل.

ابراهیمی افزود: این حمل و نقل بین استانی حداقل یک ماه به طول می انجامد. دامداران چه مدت می توانند منتظر ورود ورودی باشند؟ آنها نمی توانند به گاوهای خود بگویند که برای رسیدن آن به آنها غذا نخورند و مجبورند از بازار آزاد ورودی بگیرند.

وی تصریح کرد: ورودی های دام به استان های دوردست مانند استان های شمالی و استان سیستان و بلوچستان به استان خوزستان ارسال می شود که این خود شامل هزینه های سنگین حمل و نقل نیز می شود. مسافت 2000 کیلومتر باید شامل کرایه 1700 تومان برای هر نفر باشد. کیلوگرم.

مدیرعامل انجمن اصلاح نژاد دام خوزستان گفت: تمام این هزینه ها بر هزینه های تولید دامداران تأثیر می گذارد. تمام این فشارها به کشاورزان وارد شده و دولت تاکنون از آنها حمایت نکرده است. نه خرید تضمینی شیر در دستور کار دارد و نه خرید تضمینی گوشت.

ابراهیمی گفت: با توجه به شرایط ، کشاورز مجبور به تعطیلی صنعت دامداری خود می شود.

وی گفت: “راهی برای حل این مشکل وجود دارد.” دولت باید ورودی را با ارز دولتی تأمین کند و به اندازه کافی در اختیار کشاورز قرار دهد تا هزینه تولید دام را کاهش دهد تا هزینه های تولید کاهش یابد و نیازی به افزایش قیمت شیر ​​نباشد.

مدیرعامل اتحادیه دامداران خوزستان گفت: ما از افزایش قیمت شیر ​​راضی نیستیم زیرا پیامدهای خاص خود را دارد و باعث می شود پروتئین از سفره مردم خارج شود و مردم فرصت خرید محصولات لبنی را از دست دهند. مانند مشکلی که بعد از گرانی گوشت قرمز به وجود آمد.

ابراهیمی افزود: دامداران از افزایش قیمت شیر ​​راضی نیستند و از دولت می خواهند قیمت تمام شده محصول را کاهش دهد تا این محصول با قیمت پایین تری به دست مردم برسد.

وی گفت: صنعت دامداری یک صنعت مادر است و دارای صنایع متعددی از جمله کارخانه های لبنیات و چرم است ؛ در صورت ادامه فعالیت دامداری ، این کارخانه ها نیز تعطیل می شوند.

مدیرعامل اتحادیه دامداران خوزستان افزود: در حقیقت صنعت دام بخشی از بحث امنیت غذایی مردم است که بخشی از امنیت ملی است و برای کل کشور است.

ابراهیمی گفت: دولت می تواند یارانه ای برای نهاده های دامی تأمین کند و با دادن به موقع دامداران به آنها کمک کند و اگر این کار را نکنند ، می توانند یارانه را به کشاورزان پرداخت کنند و یا خرید تضمینی دریافت کنند.

وی افزود: دولت موظف است هزینه ورودی ها را بپردازد و ما تصمیم آزادسازی قیمت سبوس را لغو خواهیم کرد زیرا تصمیمات گرفته شده توسط دولت مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرده است.

مدیر انجمن اصلاح نژاد دام خوزستان با اشاره به قیمت شیر ​​برای دامداران افزود: قیمت شیر ​​باید متناسب با شرایط موجود تغییر کند و به قیمت واقعی برسد.

وی گفت: طبق برآوردهای ما هزینه هر کیلوگرم شیر برای دامدار 7400 تومان است و با سود 15 درصد به حدود 8500 تومان می رسند اما قیمت فعلی بازار 5000 کیلوگرم کیلوگرم است.

ابراهیمی گفت: قیمت تمام شده برای کشاورز بسیار مهم است زیرا او می خواهد محصول خود را در بازار عرضه کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا