تفاوت «این» و «اون» – یومیر
جهان این روزها همچنان معطوف به نسل کشی و جنایات صهیونیست ها در غزه و ناکامی های این رژیم در برابر مقاومت حزب الله لبنان است که برخی از محافل رسانه ای و سیاسی سعی دارند انتخابات امروز آمریکا را تحولی مهم در نظام معرفی کنند. عرصه جهانی که ایران را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد
به گزارش یومیر قاسم غفوری در یادداشتی در سیاست روز نوشت: این روزها همچنان تمرکز جهان بر نسل کشی و جنایات صهیونیست ها در غزه و ناکامی های این رژیم در برابر مقاومت حزب الله لبنان است. برخی محافل رسانه ای و سیاسی انتخابات امروز آمریکا را برای معرفی تحولی مهم در عرصه جهانی که ایران را نیز تحت تاثیر قرار می دهد پیشنهاد کرده اند. امروز در انتخاباتی که به دلیل آرای الکترال و همچنین برتری چند ایالت در تعیین انتخاب کنندگان بر بیش از چهل ایالت دموکراسی واقعی در آن وجود ندارد یکی از آنها بین ترامپ و ترامپ به کاخ سفید خواهد رفت. هریس اگرچه برخی شواهد حاکی از آن است که این دور از انتخابات مسالمت آمیز نخواهد بود و چالش های خیابانی را به همراه خواهد داشت.
حال سوال این است که کدام یک برای ایران موثرتر خواهد بود هریس یا ترامپ؟ نکته اساسی در مورد این دو نفر این است که هر کدام از آنها چهره های آشنای هستند که چهار سال است در کاخ سفید به سیاست گذاری می پردازند. ترامپ در چهار سال ریاست جمهوری خود همزمان با اعمال تحریم ها علیه ایران ترور سردار شهید قاسم سلیمانی و خروج از برجام را نیز انجام داد. البته سیاست های یکجانبه گرایانه و خشونت آمیز ترامپ باعث شد آمریکا در بسیاری از مسائل از جمله ایران اجماع جهانی نداشته باشد.
هریس همچنین به مدت چهار سال معاون رئیس جمهور فعلی آمریکا بایدن بود و رفتار بایدن را می توان مشابه هریس دانست زیرا اگر هریس با سیاست های او موافق نبود از سمت خود استعفا می داد که هرگز از سمت خود کناره گیری می کرد. انجام داد. . وی در حالی که مدعی بود خروج آمریکا از برجام اشتباه بوده با بازگشت به برجام و لغو تحریم های غیرقانونی موافقت نکرد در حالی که خانم دوهان نماینده ویژه سازمان ملل در امور اجرای یکجانبه در گزارشی دو ساله رسما اعلام کرد. پیشتر تحریم های ایران جنایت علیه بشریت است و عاملان و رهبران آن باید محاکمه شوند.
بایدن اخیرا تحریم های ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد. در دوران بایدن آمریکا با اجماع اروپا بارها ادعاهای نادرستی در مورد نقش پهپادها و موشک های ایران در جنگ اوکراین مطرح کرده است که هرگز سندی برای آن ارائه نکرده است. بررسی ها نشان می دهد که بایدن رکورد اعمال بیشترین حجم تحریم های اقتصادی در بین روسای جمهور در تاریخ ایالات متحده را شکسته است. دولت جو بایدن تحریم ها را در ایالات متحده 15 درصد نسبت به دولت قبلی افزایش داده است و 420 به روز رسانی لیست این تحریم ها را در مقایسه با 362 به روز رسانی که در دولت ترامپ رخ داده است انجام داده است.
نکته قابل توجه این است که ترامپ هریس و بایدن هر کدام خود را صهیونیستی معرفی کرده اند که هدفی جز حفظ این رژیم ندارند. در طول یک سال نسل کشی غزه و ماه های اخیر در لبنان بایدن و هریس میلیاردها دلار در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دادند و در کنار مخالفان این رژیم قرار گرفتند. نکته مهم این است که ترور رهبران ایران در سوریه و حمله به کنسولگری ایران ترور سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله و فرماندهان مقاومت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس … مداخله رژیم صهیونیستی در خاک ایران همگی با حمایت و هدایت آمریکا اتفاق افتاده است. بنابراین هریس نیز باید در جنایت علیه بشریت در کنار ترامپ قرار گیرد. هریس در مصاحبه ای رسما اعلام می کند که ایران را بزرگترین دشمن آمریکا می داند و تمام حمایت خود را از رژیم صهیونیستی خواهد کرد.
با توجه به این مولفه ها به خوبی می توان فهمید که آمدن این یا آن (هریس یا ترامپ) برای ایران فرقی نمی کند و ماهیت و ماهیت آنها یکی است به ویژه اینکه هر فردی که در کاخ سفید قرار می گیرد. موظف است استراتژی امنیت ملی آمریکا را اجرا کند که بر اساس آن ایران در کنار چین روسیه و کره شمالی تهدیدی راهبردی برای این کشور محسوب می شود.
بر این اساس این کشور به جای انتظار برای نتیجه انتخابات یا ورود رئیس جمهور جدید آمریکا به کاخ سفید باید با تکیه بر منابع داخلی خود جبهه مقاومت را تقویت و همکاری با همسایگان و کشورهای دولتی را در کاخ سفید تقویت کند. شکل شانگهای و برجام برای تحقق ایران قدرتمند قطعا راه حل مشکلات از کاخ سفید نخواهد گذشت و چسبیدن به برجام FATF احیای مذاکرات و… توهماتی است که هیچ نتیجه ای برای کشور نخواهد داشت.
انتهای پیام