تغذیه مناسب در بهار چیست؟

تغذیه مناسب در بهار چیست؟

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ویژگی های بهار بهار در طول فصل بهار گفت: “با گرم شدن هوا و افزایش رطوبت افرادی که مشکلات گرمتر و معتدل تری از قبیل پوست پوست کندو آلرژی و اسنک دارند.”

به گفته یومیر دکتر Alireza Abbassian عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی تهران : در بهار مصرف غذاهای شیرین گوشت قرمز و غذاهای تند باید کاهش یابد و انسان ها به خصوص عطرهای خنک مانند گل رز و لوتوس.

خوردن غذا را کاهش داده و از غذاهای پیچیده خودداری کنید

دکتری عباسیان تأکید کرد: در بهار غذاهای ساده باید مصرف شوند و اجزای غذایی باید کم باشند.

وی گفت: در گذشته ایرانیان غذاهای ساده ای مانند املت تخم مرغ بادمجان و نخود را می خوردند که برای این فصل بسیار مناسب است. غذاهای دفع شده مانند سوپ جو جو و نان جو نیز توصیه می شود.

انتخاب صحیح میوه و آجیل

متخصص طب سنتی به اهمیت انتخاب میوه مناسب اشاره کرد: بهتر است روزانه فقط یک نوع میوه مصرف کنید. روز و از میوه ها جلوگیری کنید. همچنین توصیه می شود میوه های فصلی مانند توت فرنگی و زردآلو مصرف کنید.

وی گفت: “فندق بادام و پسته انتخاب خوبی هستند اما گردو بادام زمینی و بادام زمینی به دلیل خاصیت گرم و حساسیت زا می توانند برای برخی از افراد مشکل ایجاد کنند.”

با رنگ و طعم مصنوعی از غذا خودداری کنید

دکتری عباسیان از خوردن رنگهای مصنوعی هشدار داد و افزود که شیرینی هایی با قرمز سبز تند نقره و طلا و همچنین آدامس و میان وعده برای بدن مضر هستند. در بهار هنگامی که بدن حساس تر است این داروها باعث آسیب بیشتر می شوند.

در پایان وی به مردم توصیه کرد که هنگام ترک میز برای حفظ سلامتی خود در این فصل از پرخوری خودداری کنند و کمی گرسنگی را احساس کنند.

*بازتولید سایر محتوای رسانه ای در ISNA تأیید محتوای آن نیست و فقط برای توجه مخاطب است.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا