بهره کشی غیرمجاز از کودکان در مجاز!
این موضوع چیز جدیدی نیست و بارها در رسانه ها منعکس شده است اما بسیار مهم است که مجدداً زنگ هشدار داده شود خطری برای کودکانی که اکنون گسترده هستند.

به گفته یومیر مأموریت B نوشت: بچه ها فقط کسانی نیستند که خیابان ها و چهره های مالماس را در خیابان ها و چهره های خیابان ها در مقابل رهگذران می گیرند -با توجه به چشمان خود به عموم و وادار کردن آنها به خرید غذا. با ظهور شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام شکل جدیدی از بهره برداری از کودکان شکل گرفته است. بچه ها در یک قاب تلفن هوشمند برای جذب Faluver و کسب درآمد.
رسانه های اجتماعی به بهترین وجه می توانند ابزاری عالی برای برقراری ارتباط با خانواده و دوستانی باشند که نقاط عطف در زندگی کودکان و عکس های روزمره را به اشتراک می گذارند. اما اگر از رسانه ها برای کسب درآمد و بدتر شدن استفاده شود در مورد کودکان ستاره های ناراضی و بدون تعداد انگشت شماری از این سوء استفاده ها بسیار نگران کننده است بسیار نگران کننده است.
برخی از والدین برای افزایش پیروان صفحات خود در هر شرایطی عکس از فرزند خود را در هر شرایطی منتشر می کنند. چه در شرایط بیماری چه در زمان خواندن در یک مهمانی خواب در آرایشگاه یا حتی در حمام! در رسانه های اجتماعی معمول است که برخی از زوجین با ایجاد نام کودک انتشار یک تصویر و محتوا برای کودک در همان زمان یا به اشتراک گذاشتن عکس هایی از ترتیب کودک و مجبور کردن آنها به انجام حرکات مضر یا تمرین با مخاطبان خود متولد نمی شوند! نکته ای که برای این نوع والدین مهم است فقط افزایش ویزیت و نظرات است.
این خلاصه ای از وضعیت تعدادی از والدینی است که به دنبال پول از فرزندان خود در فضای مجازی هستند. در مقاله ای با عنوان “کودک مجازی کودک” نویسنده با همان مشکل عمل می کند. “والدینی که ممکن است در ابتدای اینستاگرام از این برنامه استفاده کرده باشند هرگز تصور نمی کنند که می توانند با گذشت زمان میلیون ها درآمد از طریق فرزندان خود بدست آورند. بنابراین پذیرش و توجه به این نوع کسب و کار مجازی انتخاب شده است. از طرف دیگر نیاز به تداوم و حضور کودکان با ظاهر آراسته و تزئین شده و نشان دادن آنها در فضای مجازی والدین منجر به یک نوع جدید از کودکان به نام” کودک “می شود. برخی از والدین در واقع بر لوکس و UP -DATO -Look از پوشش و ظاهر و تلاش آنها برای ارائه یک تصویر تزئینی (دسته دیگر) در پشت ویترین تلفن همراه که می تواند بسیار متفاوت از خود واقعی کودک باشد تأکید می کنند. کودک با تاریخ انقضا پس از استفاده و بهره برداری کامل پس از پایان بازگشت آن رها می شود. در حقیقت والدین کار مجازی کودکانی را با درک کاملی از بازار هدف و آگاهی گسترده از سلیقه و تأثیر آنها بر محتوای مخاطبان خود تولید می کنند که اهداف و ابزار نهایی آنها را می دهد. در نتیجه علاوه بر جلب توجه و جذب طرفداران بیشتر بودجه زیادی را نیز به کارفرمایان والدین به این کودکان می دهد. هویت سیال کودک که تابعی از موضوعات مهم است مانند عدم استقلال و نیاز به پذیرش کودک از مردم یکی از عواملی است که این کودکان را برای تبدیل شدن به برده های درام استفاده می کند. البته این هویت سیال را می توان در شکل گیری مفاهیمی مانند هویت تظاهرات کاذب در فضای مجازی جستجو کرد که مانند برده های بی صدا و خارق العاده همیشه در معرض شرایط جدید برای فروش بازار یا بازار بازار یا حمل و نقل زمانی و همچنین سایر عوامل محیطی قرار دارند.
اگرچه بیشتر خانواده ها از این امر آگاه نیستند اما این نوعی خشونت علیه کودکان است. این تأثیرگذار -فرزندان که از دیدگاه روانشناسان کودک و دستیاران باید “برده های عصر جدید” نامیده شوند. زیرا در سنی آنها قادر به فکر کردن نیستند و فکر می کنند که از بدن آنها برای کسب درآمد مورد سوء استفاده قرار می گیرد و در آینده آسیب های روانی جدی متحمل می شود.
استفاده از کودکان در فضای مجازی نه تنها برای ایران است بلکه در سالهای اخیر به یکی از اصلی ترین نگرانی های هواداران حقوق کودکان در جهان تبدیل شده است. آمار کودکان کار مجازی اگرچه چیزی بیش از آمار ارائه شده توسط کودکان نیست اما کمتر نیست. با این حال آسیب های اجتماعی و روانی بیشتری به این کودکان به دلیل خشونت نمادین پنهان بر روی آنها عدم وجود ساعات کاری خاص در معرض هویت و کالای آنها قرار دارد. به همین دلیل فعالان حقوق کودکان علاوه بر مخالفت با ساخت صفحات مجازی به نام کودکان همچنین انتشار تصاویر چهره کودکان در صفحات والدین را به عنوان نقض حقوق اساسی و مخرب کودکان می بینند.
در گفتگو با رسانه ها برادران مینا ساداتی کودک نوجوان و روانشناس خانواده را توصیف کردند آسیب به کودکانی که تصاویر والدینشان منتشر شده یا بدتر یا بدتر از آن کارهای اجباری و شبکه اجتماعی مستقل را انجام می دهند.
بیان سوء تفاهم ها و انگیزه های مادی
The psychologist explains: “When we publish a picture of our child on the Internet, we have violated one of his most obvious rights, namely physical security, which can be dangerous to him. If they take our child’s image from our Instagram page and publish it on pornographic websites to be used by sex patients, who can then who do it? Mental health is one of the basic health care for children, but when my child is healing and when my child is healing and when my child is healed and the child of your child, برای انتشار عکسی از دوستانم من قطعاً یک هدف هستم.
تلاش فعالان حقوق کودکان در دهه گذشته منجر به قوانین سختگیرانه برای محافظت از حریم خصوصی کودکان در برخی از کشورها مانند فرانسه شده است و به کودکان اجازه می دهد والدین خود را به دلیل انتشار جزئیات شخصی و خصوصی خود شکایت کنند. بسیاری از فعالان حقوق کودکان می گویند که کودکان مطابق “کنوانسیون جهانی حقوق کودک” شایسته و حریم خصوصی هستند و والدین نباید از آنها به عنوان ابزاری تبلیغاتی استفاده کنند. زیرا این نوعی “حمله روانی به کودکان” است.
دکوراسیون و فقر دلایل گسترش کودک شغلی
“خانواده ها با ساختن یک صفحه اینستاگرام برای بچه ها و انتشار عکس ها و فیلم های آنها در واقع مفهوم فرزندان خود را منتقل می کنند که شما برای ما مهم نیستید و ما برای ما ارزشمند هستیم.” کودکی که باید از بهترین زندگی خود لذت ببرد و از آن لذت ببرد و از آن لذت ببرد تحصیلات و تحصیل کند آنها را مجبور به حرکت در مقابل دوربین کند یا کار سختی انجام دهد تا پول بیشتری در جیب خانواده ها بدست آورد. یعنی کودک اکنون کودک و ابزاری برای کسب درآمد است. علاوه بر این دیده می شود که بسیاری از کودکان در سن دو یا دو سالگی طرف خود را مدیریت می کنند که این امر باعث آزار و اذیت زیادی برای آنها می شود. بزرگسال این توانایی را دارد که خود را از توهین های مجازی و سوءاستفاده محافظت کند اما کودک چگونه این کار را انجام می دهد؟ “
به دلایلی مانند گسترش فقر و عدم وجود قوانین منسجم برای دفاع از حقوق کودکان به نظر می رسد که تعداد کودکان آنفلوانزا که مجبور به انجام کارهای غیر منطقی هستند اکنون بیش از حد افزایش یافته است.
برادران ساداتی گفت: “وقتی کودک به یک بزرگسال می رسد و می فهمد که دیگر برای جامعه و حتی اعضای خانواده اش جذاب نیست او بحران های عمیق ذهنی و چالش برانگیز خواهد داشت.” او آگاه است که در سنین پایین او به یک عروسک برای سود مالی تبدیل شده است و آنچه باقی مانده است گذشته ای غیرقابل توصیف است. علاوه بر این شخصیت کودک اغلب در فضای مجازی شکل می گیرد که با دنیای واقعی بسیار متفاوت است. به عنوان مثال پول یا زیبایی برای او به یک ارزش تبدیل شده است. تغییر این شخصیت در سنین جوانی و جوانی بسیار دشوار خواهد بود. “برای انجام هرگونه عمل زیبایی غیرمعمول در مورد کودک حاوی این پیام است که شما زیبا زشت نیستید و ما باید با پولی که باعث می شود کودک در دام ذهنی قرار بگیرد به شما خدمت کنیم.”
نیاز به آموزش و افزایش توجه عمومی
مسئله تبلیغات برای استفاده از کودکان و انتشار تصویر آنها برای جذب هواداران و تأثیرگذاری بر مخاطب در فضای مجازی بارها و بارها به روانشناسان کودک در سالهای اخیر اعتراض شده است و کارشناسان نقض حقوق کودکان را در نظر گرفته اند و در بسیاری از کشورها امکان تعقیب استفاده از کودکان وجود دارد. حتی در کشور ما قانون حمایت از کودکان و نوجوانان اظهار داشته است که “اگر فعالیت کودکان در فضای مجازی تحت عناوینی مانند مسدود کردن و الگوسازی بر سلامت کودکان در جنبه های مختلف جسمی روحی روحی اخلاقی و اجتماعی تأثیر می گذارد.”
وکلا همچنین بر این باورند که این قانون تا 5 سال است که مشمول دادگاه کار و قانون حمایت از کودکان و قانون حمایت از کودکان است.
در همین حال دبیر اداره ملی حقوق کودکان نیز از فعال شدن کمیته فضای مجازی خبر داده است. علی کاظمی سال گذشته گفت: “جلسات این کمیته در مورد سوءاستفاده از کودکان در فضای مجازی و خطرات احتمالی که می تواند کودکان را تحت تأثیر قرار دهد مورد بحث قرار گرفته است. تاکنون پدران و مادرانی که از فرزندان خود در فضای مجازی استفاده می کنند” هیچ پیگرد جدی “نیستند اما کمیته قصد دارد تغییر در قانون فعلی را پیشنهاد کند بنابراین برخی از سؤالات صریحاً کیفری است.”
اما حل این مشکلات به جای نیاز به استفاده از ضمانت های حقوقی و جنایی نیاز به آموزش و توجه عمومی دارد به طوری که والدین با دانستن حقوق اساسی کودک و نحوه استفاده صحیح از فضای مجازی به حفظ حریم خصوصی سلامت روان و عزت فرزندشان احترام می گذارند.
پایان پیام