برنامه افزایش کیفیت نان در کشور اعلام شد
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی با اشاره به دستور کار ارتقای کیفیت و سلامت نان و ارتقای آرد و نان سبوس دار از تهیه پیش نویس خود در دبیرخانه برای ارائه در بیستم خبر داد. جلسه این شورا
محمد اسماعیل مطلق ارتقای کیفیت نان و ارتقای آرد و نان سبوس دار را از اولویت های سال های 1404 تا 1408 دانست و گفت: گزارش تلاش دستگاه های مختلف اجرایی در خصوص صدور این مصوبه پس از تصویب هر شش ماه یکبار به وزارت بهداشت ارائه می شود. دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی فراهم شده است.
وی افزود: در پیشنهاد این مصوبه دستگاه های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی صلح بهداشت تعاون اقتصاد کشور علوم و سازمان های برنامه و بودجه صدا و سیما و استاندارد مسئولیت خود را بر عهده خواهند داشت. tasks که در مجموع 35 کار است.
رئيس دبيرخانه شوراي عالي سلامت و ايمني غذا اهم وظايف دستگاههاي اجرايي را كاهش مسئوليت دولت در خريد گندم افزايش توليد آرد سبوس دار تغيير اساسنامه توزيع آرد تامين كردن بر عهده دستگاههاي اجرايي تعيين كرد. تسهیلات برای نانوایان به منظور بهبود ماشین آلات تامین مخمر لازم گذراندن دوره های مهارتی و فنی نظارت بر استانداردهای نان حجیم ارائه محتوای آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت به مدارس و مراکز آموزش عالی تولید و توزیع محصولات رسانه ای. نظارت بر کارگروه های استانی و همچنین فرهنگ سازی و آگاهی از فواید نان سبوس دار.
موتلفه تاکید کرد: وزارت بهداشت در این پیش نویس مصوبه 11 وظیفه خواهد داشت که نظارت بر اجرای استاندارد اجباری نان به ویژه کاهش نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان تعیین سبد نان بهینه اطلاع رسانی به مصرف کنندگان از روش های صحیح. بسته بندی نگهداری و مصرف نان تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات اندازه گیری سیار در محل ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم آرد و نان ارائه مجوز شناسایی کارگاه نظارت بر تولید نان ادامه نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی سازی آراد اجرای ارزیابی سلامت نانوایی ها فرهنگ سازی برای افزایش مصرف نان سبوس دار بررسی علمی اثرات مصرف نان سبوس دار و اجرای ممنوعیت اشتغال افراد فاقد کارت سلامت هستند. در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان.