بخوانید، سپس بخوابید/ نتایج یک پژوهش جدید درباره ۸ ساعت حیاتی

نتایج یک مطالعه جدید از خواب نوجوانان از اهمیت خواب مناسب و منطقی به ویژه در این دوره از زندگی صحبت می کند.
به گفته یومیر تابناك نوشت: تأثیرات بی خوابی در كودكان و نوجوانان چیست؟ چالش ها عواقب و راه حل ها چیست؟
بی خوابی در بین جوانان به عنوان یکی از بزرگترین چالش های بهداشت عمومی شناخته می شود. در دوران بلوغ زیست توده در ریتم شبانه روزی باعث می شود تا جوانانی که احتمالاً دیر می خوابند و دیر بیدار می شوند. این تغییر طبیعی همراه با شروع اولیه کلاس های مدرسه اغلب منجر به بی خوابی مزمن در این گروه سنی می شود.
دلایل زیادی برای بی خوابی جوانان وجود دارد. از جمله تغییرات بیولوژیکی آموزش ها استفاده بیش از حد از شبکه های اجتماعی و از همه مهمتر زمان نامناسب برای کلاس های مدرسه. این وضعیت می تواند عواقب قابل توجهی داشته باشد. از کاهش عملکرد تحصیلی گرفته تا افزایش اضطراب اختلالات خلقی و تمایل به رفتارهای پرخاشگرانه مانند مصرف مواد مخدر.
مطالعات نشان داده است که خواب ناکافی در شب های مدرسه با افزایش احتمال سیگار کشیدن الکل و ماری جوانا افسردگی افکار خودکشی درگیری جسمی استفاده بیش از حد از رایانه ها عدم فعالیت و نوشیدنی همراه است. همچنین جوانانی که بعداً به خواب می روند و راه طولانی تری برای مدرسه دارند سطح بالاتری از پاسخ کورتیزول را بعد از ماشین تجربه می کنند. شرایطی که نشانگر اختلال در محور هیپوتالاموس هیپروپوئید (HPA) است و با افزایش استرس و کاهش سلامت روان همراه است.
از نظر بیولوژیکی شواهدی از مطالعه 1.5 کودک چینی نشان می دهد که خواب ناکافی و اواخر خواب به ویژه در پسران با افزایش فرصت برای بلوغ زودرس در روزهای مدرسه همراه است. این رابطه حتی پس از کنترل عوامل مانند شاخص توده بدنی و رژیم غذایی باقی می ماند.
طبق توصیه های علمی کودکان از 1 تا 5 سال باید بین 1 تا 2 ساعت در روز بخوابند و جوانان از 1 تا 5 سال برای حفظ سلامتی خود باید 2 تا 4 ساعت خواب بخوابند.
پایان پیام