بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید اعضای این کمیسیون از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، تاکید کرد: در کشور ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مصالح ساختمانی با کیفیت داریم که قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را دارند و باید تلاش کنیم با رفع موانع موجود زمینه را برای افزایش صادرات محصولات ساختمانی فراهم کنیم.

به گزارش یومیر، عبدالجلال ایری ضمن تشریح بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، بیان کرد: امروز به همراه تعدادی از اعضای کمیسیون عمران مجلس با هدف ارزیابی آخرین ظرفیت‌های تولیدات صنعت ساختمان از نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان بازدید کردیم. افزایش ۳۵ درصدی تعداد تولیدکنندگان حوزه صنعت ساختمان و افزایش ۱۰ درصدی شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ در این نمایشگاه به نسبت سال گذشته نشان دهنده پیشرفت این صنعت در کشور علی رغم تمامی تحریم‌ها است. 

وی در ادامه اظهار کرد: طبق گزارش‌های ارائه شده توسط نمایندگان اتاق تعاون ایران به عنوان مجری این نمایشگاه ۱۸ کشور دنیا به صورت مستقیم و ۲۳۰ هیات تجاری از ۲۳ کشور در این نمایشگاه حضور داشته و از دستاوردهای تولیدکنندگان ما بازدید کردند. ارتقاء کیفیت مصالح ساختمانی و تولید محصولات با تکنولوژی‌های نوین و پیشرفته یکی از ویژگی‌های نمایشگاه امسال بود. 

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حتما باید تولیدکنندگان مورد حمایت قرار گرفته و از ظرفیت آنها در ساخت خانه‌های طرح نهضت ملی مسکن استفاده شود. یکی از موضوعاتی که در کشور باید بیش از پیش به آن توجه شود ساخت خانه با شیوه‌های نوین و صنعتی است. متاسفانه علی‌رغم وعده‌های دولت برای حضور کشورهای خارجی در پروژه‌های ساخت مسکن و واردات تکنولوژی‌های صنعتی‌سازی ساختمان تاکنون شاهد اتفاق خاصی در این حوزه نبودیم و خانه ها عموما به روش‌های سنتی ساخته می‌شود. 

وی در ادامه تاکید کرد: در این نمایشگاه از غرفه‌هایی بازدید کردیم که توانمندی بسیار خوبی برای ساخت خانه‌های نوین با روش‌های صنعتی و پیش ساخته و با ایمنی و سرعت بالا بودند از این رو باید از این فعالان به نحو مطلوبی در حوزه ساخت خانه‌های انبوه استفاده شود. در کشور ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مصالح ساختمانی با کیفیت داریم که قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را دارند اما به دلیل نبود بازارسازی مناسب توسط دستگاه دیپلماسی کشور، این ظرفیت مغفول مانده است. باید تلاش کنیم با رفع موانع موجود زمینه را برای افزایش صادرات محصولات ساختمانی فراهم کنیم. 

انتهای پیام

Back to top button