اعطای وام ٨ میلیارد ریالی جهت نوسازی حمل ونقل عمومی

قرارداد همکاری فی مابین صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و یکی از بانک های کشور در راستای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی با حضور مدیران عامل این دو سازمان منعقد شد.

طبق آنچه که صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته به یومیر خبر داد امروز (یکشنبه) قرارداد همکاری بین این صندوق و یکی از بانک های کشور جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنه هشت میلیارد ریالی با نرخ چهار درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه در راستای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی با حضور مدیران عامل این صندوق و بانک مورد نظر منعقد شد.

محسن نادری منش – مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته –  در مراسم امضای این قرارداد همکاری ضمن اشاره به پیشینه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته گفت: این صندوق ابتدا با عنوان صندوق حمایت از صنایع الکترونیک تأسیس شد و پس از عملکرد موفق خود در قالب قانون احکام دائمی حوزه فعالیت آن به کلیه صنایع پیشرفته از جمله الکترونیک مخابرات اتوماسیون صنعتی بایوتکنولوژی نانوتکنولوژی هوافضا مواد نو و انرژی های نو گسترش یافت. اخیراً نیز حوزه هایی همچون هوش مصنوعی و میکروالکترونیک به فهرست صنایع تحت حمایت افزوده شده اند.

وی با بیان اینکه صندوق چهار خدمت اصلی ارائه می دهد که  شامل تسهیلات ترجیحی ضمانت نامه سرمایه گذاری خطرپذیر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق صندوق های سرمایه گذاری و همچنین ابزارهای نوین تأمین مالی مانند صندوق پروژه و شرکت های سهامی پروژه است خاطرنشان کرد: مسئولیت جدید این صندوق در چارچوب ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو تدوین شده است؛ طبق مأموریت جدید مجلس صندوق حمایت از صنایع پیشرفته موظف به تخصیص منابع جهت نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی از جمله تاکسی ها موتورسیکلت ها و خودروهای عمومی با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش بهره وری شده است.

این مقام مسئول از برنامه ریزی برای نوسازی ناوگان حل ونقل عمومی با همکاری بخشی های مختلف کشور خبر داد و گفت: در این مسیر یکی از بانک های قرض الحسنه کشور به عنوان نخستین بانک همراه شرایط مطلوبی جهت ارائه تسهیلات فراهم کرده که امیدواریم این همکاری الگویی برای سایر بانک ها باشد.

مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته ضمن اشاره به هدف گذاری برنامه هفتم توسعه برای افزایش سهم صنایع پیشرفته در اقتصاد کشور تصریح کرد: براساس برنامه هفتم رشد ۸.۵ درصدی صنعت هدف گذاری شده که در آن سهم صنایع پیشرفته باید از حدود چهار تا پنج کنونی به دو برابر افزایش پیدا کند؛تحقق این هدف نیازمند رشد سالانه حداقل ۲۵ درصدی در این حوزه است.

نادری منش در پایان ضمن تاکید بر ضرورت توسعه صنایع پیشرفته جهت تحقق توسعه پایدار در کشور گفت: تجربه جهانی نشان داده کشورهایی که به سمت توسعه صنایع پیشرفته حرکت کرده اند توانسته اند به رشد پایدار و مستمر برسند و مسیر توسعه صنعتی ایران نیز ناگزیر از عبور از این مسیر است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا