اسرائیل به آنچه می خواست رسید؟
بیش از یک ماه جنگ روانی گسترده بر سر جزئیات حمله رژیم اسراییل به ایران با عملیات صبح روز شنبه پایان یافت حمله ای که حتی یک فریم از فیلم شناسایی شده در دسترس نیست اما به وضوح چند واقعیت را نشان می داد.
به گزارش یومیر به نقل از نورنیوز: دانیال هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی که مقابل دوربین ها ایستاده و از حمله علیه ایران به نام «روزهای حسرت» حداقل برای ساکنان سرزمین های اشغالی صحبت کرده است. دورنمای حمله تمام عیار به جمهوری اسلامی را فراهم کرده بود. اما شواهد دنیای واقعی نشان می دهد که این حمله بسیار محدود و بی اثر بوده است. اما برای پاسخ به این سوال که چرا چنین انتظاری در افکار عمومی جهان و منطقه به وجود آمده و طبیعتاً بی پاسخ مانده و کوه ادعای رژیم صهیونیستی موش زاییده است تحلیل ها و اخبار ضد و نقیضی در رسانه ها و رسانه ها وجود دارد. فضای سیاسی اما در میان این تحلیل ها یک گزاره غیرقابل انکار وجود دارد و آن قدرت جمهوری اسلامی ایران است که با دشمن اصلی خود در منطقه مواجه است.
جنگ روانی بی سابقه علیه ایران
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایران یک ماه پس از عملیات صادق 2 و رگبار موشک های ایران به نقاط مختلف سرزمین های اشغالی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت اما آنچه در تیترها و فریم های این رژیم منتشر شده است. رسانه های غربی در این یک ماه از جنگ دیگری هستند. سابقه داشت. در این مدت عملیات روانی گسترده ای علیه جمهوری اسلامی ایران در رسانه های غربی و اسرائیلی آغاز و اجرا شد. رسانه های عبری و یاران فارسی زبان این رژیم با انتشار انبوه اخبار حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران در برخی شبکه های ماهواره ای سعی در ایجاد بلاتکلیفی در کشور و ایجاد ترس و ناامیدی در جامعه ایران داشتند.
تبلیغات رسانه ای زمان دقیق این رویداد را اعلام نکرد اما آن را بسیار بزرگ مخرب و مخرب دانست. بر اساس آنچه در یک ماه گذشته اعلام شد تاسیسات هسته ای مراکز نظامی ستاد تولید تسلیحات کارخانه ها پالایشگاه ها و بسیاری از زیرساخت ها و اهداف رژیم صهیونیستی برای انهدام معرفی شدند. عملیات روانی رسانه های نزدیک به رژیم صهیونیستی با افشای برخی اطلاعات آشکار از تشکیل نظامی ارتش این رژیم مرحله جدیدی را به نمایش گذاشت و تلاش شد تا از این اسناد به اصطلاح لو رفته برای بزرگنمایی قدرتی که در آن پنهان شده بود استفاده شود. رژیم آینده حمله رژیم صهیونیستی
رسانه های غربی حتی آن هایی که خود را حرفه ای معرفی می کنند در این اقدام هماهنگ تلاش کردند با اعلام زمان تقریبی و جزئیات حمله رژیم صهیونیستی جامعه ایران را تحت تأثیر روانی قرار دهند و فشار بر دولت را افزایش دهند. اعلام سایت های احتمالی حمله با هدف ایجاد رعب و وحشت در ساکنان این مناطق و ایجاد هرج و مرج به طور مستمر پیگیری می شد. اما تاکتیک های به کار رفته قبل از حمله با سد هوشیاری و صبر مردم ایران مواجه شد و هیچ یک از تله های روانی این گروه از رسانه های نزدیک به اسرائیل و آمریکا کارساز نبود. بنابراین باید منتظر یک سناریوی جدید و البته پس از حمله باشیم که با انتشار چند عکس و فیلم جعلی و قدیمی آغاز شد. در عرض 12 ساعت از شروع این حمله تصاویر حمله اسرائیل به بیروت به عنوان تصویری از حمله اسرائیل به ایران تصاویر قدیمی از انفجار در پالایشگاه تهران ادعای به صدا درآمدن آژیر قرمز در ایران (در حالی که فیلم درباره اسرائیل) اعلام تعداد جنگنده ها و نقاط هدف و عدم تناسب حمله با این آمار و حتی مانور خبری برخی شبکه های عبری در شوخی یکی از شبکه های خبری با یکی از بازیگران ایرانی. سینما مجموعه ای از اقدامات رسانه های عبری و غربی در ساعات پس از حمله اسرائیل بود. رسانه های فارسی زبان حامی این رژیم نیز واکنش اندیشمندانه ای به این حمله داشتند که اکثر آنها از محدود بودن حمله توان دفاعی و دفاعی ایران و حتی تعداد اندک شهدای این حمله ناراحت و عصبانی بودند.
نمی خواست یا نمی خواست و نمی توانست؟
مقابله سریع و موفقیت آمیز پدافند ایران در برابر حملات هوایی رژیم اسرائیل و خسارات بسیار محدود این حمله سوال بسیار مهمی را در رسانه های داخلی و خارجی در مورد این حمله ایجاد کرده است که می توان آن را اینگونه ساده کرد: «آیا اسرائیل خواهان یک حمله بزرگ است. -حمله در مقیاس بزرگ به «ایران توانایی انجام این خواسته را نداشته یا نداشته است» با بررسی قسمت اول این سؤال و با اشاره به رفتار اسرائیل در قبال دشمنان می توان قاطعانه اعلام کرد که تل آویو این خواسته را نداشته و ندارد؟ در هر شرایطی از حمله و وارد کردن خسارات گسترده به جمهوری اسلامی ایران دریغ نمی کند عدم تمایل اسرائیل به گسترش جنگ با ایران این موضوع را نیز باید در زمره دلایل ناتوانی رژیم صهیونیستی قرار داد. عدم تمایل به جنگ به دلیل حسن نیت برای منطقه و ایران نیست بلکه به دلیل ترس و ضعفی است که اسرائیل پس از یک سال فرسایش در غزه و لبنان و عدم دستیابی به اهداف خود متحمل شده است.
روند عادی زندگی در ایران
رسانه های عبری از همان ساعات اولیه حمله به آسمان ایران با تمام قوت رسانه ای خود آن را پوشش دادند و تعداد هواپیماهای جنگنده در هوا سوخت گیری شده را صدها نفر اعلام کردند و از موشک هایی صحبت کردند که اختراع جدید اسرائیل است. و ظرفیت تخریب بسیار بالایی دارد. اما آنچه در میدان عمل مشاهده شد این بود که بسیاری از مردم ایران چه در پایتخت و چه در شهرهای دیگر اساساً از این حمله مطلع نبودند و صبح شنبه پس از بیدار شدن از طریق اخبار منتشر شده از آن مطلع شدند. روال عادی زندگی مردم در اولین روز کاری هفته چشمان بسیاری از جهان را به سوی ایران معطوف کرد و این سوال را مطرح کرد که منظور اسرائیل از روزهای پشیمانی چیست؟ و چرا این حجم از تبلیغات رسانه ای علیه ایران در حالی که حتی یک فریم از یک موشک فرود نمی آید و یا یک مکان سوخته نیست. در رسانه های غربی و عبری درباره میزان خسارات جزئیات و حتی اهداف این عملیات که باید برای ایران مایه تاسف باشد اطلاعاتی منتشر نشده است در حالی که هزاران تصویر از عملیات صادق 2 در خانه اسرائیل منتشر شده است. و رسانه های خبری خارجی شدت انفجارها بسیاری از ساکنان سرزمین های اشغالی را برای مدت طولانی راهی پناهگاه ها کرده بود.
نتیجه یک ماه دیپلماسی
محکومیت شدید حمله رژیم صهیونیستی به ایران از سوی تمامی کشورهای منطقه و بسیاری از کشورهای جهان و درخواست توقف جنایات بنیامین نتانیاهو از ثمرات سفرهای دیپلماتیک سید عباس عراقچی در یک ماه گذشته بوده است. عربستان سعودی قطر کویت ترکیه امارات متحده عربی عراق بحرین و پاکستان این حملات را محکوم کردند در حالی که اردن در بیانیه خود به صراحت تاکید کرده است که حریم هوایی خود را در اختیار اسرائیل قرار نداده است. کشورهای منطقه به ویژه همسایگان ایران طی یک ماه گذشته به طور مستمر و با دقت به مواضع تهران در خصوص شکل گیری بحران غرب گوش داده و آن را تایید کرده و در این زمینه با ایران همکاری کرده اند.
تله صلح عبری-غربی
ماه هاست که آمریکا اروپا و برخی کشورهای منطقه به بهانه آتش بس منطقه امن موقت و نظامی برای جنایات رژیم صهیونیستی ایجاد کرده اند تا تل آویو فرصت بیشتری برای کشتار داشته باشد. پس از گذشت بیش از یک سال از بمباران نوار غزه و کشته و زخمی شدن هزاران نفر از مردم بی دفاع آواره شدن میلیون ها خانواده پیش شرط های بنیامین نتانیاهو برای آتش بس هنوز برآورده نشده و چشم اندازی از آن وجود ندارد. تحقق با وجود نشانه های غیرقابل انکار تمایل تل آویو برای ادامه جنایت در غزه و لبنان غرب و برخی کشورهای منطقه با سناریویی جدید فصل جدیدی از مجموعه آتش بس گشوده اند.
کوبیدن بر طبل صلح و مذاکره برای آتش بس در زمان حمله اسرائیل به ایران نشان می دهد که از دیدگاه آمریکا این صلح فقط باید مورد قبول ایران باشد. زمانی که رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران حمله کرد می توان ترتیبات آن را ساده تر کرد اما در این صورت هرگونه واکنش ایران به این حمله به عنوان تهدیدی برای صلح مورد توجه تحلیل و تحلیل قرار می گیرد و تهران را در موقعیت ویژه ای قرار می دهد. یعنی صلح و آتش بسی که آمریکا و اسرائیل می خواستند به این معناست که ما به ایران حمله کردیم اما پاسخ مشروع و قانونی ایران این است که جنگ تعبیر شده و به افکار عمومی جهان و منطقه القا می شود. که در آن تهران برای صلح مذاکره خواهد کرد. و آتش بس را شکسته و باعث ادامه جنگ در منطقه شده است.
ایران و وعده های صادقانه
تمامی توضیحات منتشر شده از عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و محدود و ناکارآمد بودن آن اگرچه نشان از ضعف شدید این رژیم در مقابله با ایران دارد اما این حمله را باید از منظر جمهوری اسلامی ارزیابی کرد.
الف) واقعیت این است که تهران به سمت مرزهای آبی زمینی و هوایی خود موشک پرتاب کند یا گلوله پرتاب کند. در واکنش سیاسی تفاوت چندانی ایجاد نمی کند. ایران تحمل به خطر انداختن امنیت ملی خود را چه با موشک و بمباران و چه با گلوله های ساده تحمل نخواهد کرد.
ب) هر خشتی که در عملیات بامداد شنبه سقوط کرد و هر پدافندی که در عملیات صبح شنبه آسیب دید از نظر ایران خسارت محسوب می شد و محدود بودن یا نبودن خسارت برای تهران فرقی نمی کند و این خسارات با زور پاسخ داده می شود.
ج) پاسخ به هرگونه تجاوز از سوی ایران قطعی قاطع مناسب و متناسب خواهد بود و زمان و مکان آن با هیاهوی رسانه ای تأیید و تشویق یا تهدید و القائات که تنها با تصمیم عالی تعیین می شود تعیین نخواهد شد. سازندگان سیستم وعده صادقانه ایران مقابله با هر نوع تهدیدی برای امنیت ملی کشور است و مرحله جدیدی از تحقق این وعده در دستور کار مسئولان تهرانی قرار دارد.
انتهای پیام