اتصال ۴۸ زندان به شبکه فراجا/ فعالیت سامانه آثار انگشت اتباع بیگانه در ۲۱ ایستگاه کاری در کشور

سخنگوی پلیس: خبرنگاری راه رفتن بر روی لبه تیغ صداقت و عدالت است

معاون فرهنگی و اجتماعی فرجا با اشاره به لزوم استفاده از روش های علمی برای انجام ماموریت ها استفاده از سامانه اثرانگشت وزارت کشور در 11 ایستگاه کاری در تهران و 10 مرکز استان و اتصال 48 زندان به شبکه فراجا برای دیجیتالی را یادآور شد. ثبت اطلاعات بیومتریک وی از زندانیان در سیستم AFIS به عنوان نمونه های موفق در این زمینه نام برد.

به گزارش یومیر سردار منتظرالمهدی در یادداشتی به حمایت برخی از شهروندان به ویژه حقوقدانان از علمی شدن ماموریت های پلیس در زمینه کشف جرم و کمک به قوه قضائیه در حل و فصل پرونده ها به ویژه جنایی اشاره کرد. این نشان می دهد که پلیس در مسیر درستی قرار دارد و باید بدانیم که علاوه بر نیروی انسانی ماهر و دانش روز این تجهیزات مدرن و روش های علمی است که امنیت کشور و مردم آن را تضمین می کند.

ما به دنبال ایجاد چشم اندازی جدید در این زمینه هستیم تا با پرهیز از برخی روش های سنتی و وقت گیر علاوه بر نجات جان کارکنان بتوانیم ایمنی را در کوتاه ترین زمان ممکن ارتقا دهیم. محصول و خروجی نهایی سازمان بزرگ فرجا تولید امنیت است. اما قیمت تامین حفظ و ارتقای امنیت بسیار گران است.

روش های علمی و تجهیزات مدرن افق های جدیدی از توانمندی ها را در حوزه اطلاعات و عملکرد ایجاد می کند و حوزه های پلیسی انتظامی و امنیتی نیز از این قاعده مهم مستثنی نیستند. به جرات می توان گفت که این فناوری ها به ویژه هوش مصنوعی یکی از مهم ترین و حساس ترین محرک ها و مروج نظم و امنیت ما هستند که نباید از آن غافل شد.

از آنجایی که مهاجمان متخلفان و مجرمان می خواهند با محاصره تجهیزات و ایجاد عامل بازدارنده در مقابل مامور فرجا به امنیت آسیب وارد کنند. تسلط پلیس باعث می شود که فعالان جنایتکار نتوانند هرج و مرج ایجاد کنند و پرونده ها را تحت کنترل درآورند تا به نظم و امنیت جامعه لطمه بزنند.

برقراری ارتباط و راه اندازی سامانه ژنتیک پزشکی قانونی در مرکز شناسایی و کشف علمی جرایم بهره برداری از سامانه اثر انگشت اتباع خارجی در وزارت کشور در 11 ایستگاه کاری در تهران و ده مرکز استان اتصال 48 زندان به شبکه فراجا برای ثبت دیجیتال اطلاعات بیومتریک زندانیان در سامانه AFIS یکی از نمونه های موفق در این زمینه است.

افزایش 20 درصدی پرونده های باز با ابزار هوشمند در پلیس فتا عملیاتی شدن تبلت های اسکیس الکترونیک در بیش از 85 درصد مناطق کشور و ارتباط با سامانه حوادث پلیس در بیمه مرکزی در پلیس راهور ایجاد سامانه پرونده بومی (گلوله) و مشت) و همچنین کنترل نظارت و مراقبت سارقان حرفه ای با سابقه و در حال حرکت در آگاهی پلیس و سامانه کنترل خودکار مرزها برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی علاوه بر کشف قاچاق و مواد مخدر در مرزبانی در نتیجه توجه و استفاده از فناوری های روز دنیا.

در کلام آخر پلیس در تلاش است تا با نوسازی و علمی سازی از فرآیند اطلاع رسانی به عملیات و تلاش در مأموریت ها ارتقای چتر امنیتی شهروندان به بالاترین سطح ممکن مراقبت هوشمندانه کارآمد و ارتقاء یابد. -تا به امروز و البته به هر شکلی که باشد. از ایده های جذاب نوآورانه و خلاقانه شهروندان قابل اجرا (در باشگاه ایده نمایندگان فرهنگی و اجتماعی پلیس) استقبال می شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا