آغوز باعث زردی نوزاد نمی شود

آغوز باعث زردی نوزاد نمی شود

وزارت بهداشت برای بهبود تغذیه در پاسخ به تصور غلط مبنی بر دور انداختن آغوز زیرا باعث زرد شدن کودک می شود و می گوید این امر فاقد شواهد علمی است و آنتی بادی سرشار از مواد مغذی و آنتی بادی است و برای سلامت کودک ضروری است.

وزارت بهداشت برای بهبود تغذیه در واکنش به این عقیده که باید آغوز باید دور شود زیرا باعث زرد شدن کودک می شود؟ “زردی شرایطی نامیده می شود که در آن پوست یا قسمت سفید کودک زرد می شود ؛ زردی به دلیل عدم رشد کامل کبد کودک در نوزادان رایج است و ممکن است طی یک روز یا چند روز پس از تولد نوزاد رخ دهد.

نوزادان معمولاً پس از تولد در حالی که هنوز در بیمارستان هستند و دوباره در اولین معاینه پس از رفتن به خانه مورد بررسی قرار می گیرند. زردی هنگامی رخ می دهد که مقدار زیادی ماده به نام بیلی روبین در خون کودک وجود داشته باشد. نوزادان به دلایل مختلف می توانند بیلی روبین بالایی داشته باشند. به عنوان مثال برخی از نوزادانی که شیر می دهند در صورت عدم دریافت شیر ​​مادر ممکن است زردی ایجاد کنند. زردی در نوزادان متولد زودتر شایع است. لازم است که نوزادان در زردی کنترل شوند زیرا در صورت عدم درمان مقدار بسیار زیادی بیلی روبین می تواند منجر به آسیب مغزی نوزادان شود.

در روزهای اول پس از تولد نوزاد مادر فقط مقدار کمی شیر زرد یا طلایی به نام آغوز تولید می کند. آغوز سرشار از مواد مغذی و آنتی بادی هایی است که به محافظت از کودک در برابر عفونت ها کمک می کند. اگرچه مقدار آغوز کم است اما تمام مواد مغذی مورد نیاز کودک را برای چند روز اول فراهم می کند تا اینکه به طور مکرر آن را دریافت کند. Colosis همچنین شیر مادر در نظر گرفته می شود اما به شکل اصلی آن است.

بنابراین خوردن آغوش نه تنها نه تنها زردی بلکه ضروری است و به سیستم ایمنی بدن و سلامت کلی نیز کمک می کند و حتی آغوز با سرعت بخشیدن به دفع کودک از mequonium خطر زردی را کاهش می دهد. “

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا