آخرین اخبار از برگزاری تنها جشنواره «اسباب بازی» در کشور
دبیر نهمین جشنواره ملی اسباب بازی جزئیات نحوه برگزاری نهمین دوره این جشنواره را تشریح کرد و گفت: جشنواره اسباب بازی از 4 تا 22 بهمن ماه 1403 در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری برگزار می شود. کانون کودک و نوجوان و علاقه مندان می توانند در این ایام از ساعت 10 الی 20 از جشنواره بازدید کنند.
لیلا بابایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گفت وگو با یومیر با اشاره به اینکه امسال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای نهمین دوره متوالی میزبان جشنواره ملی اسباب بازی است تا به رسالت ذاتی خود عمل کند و پاسخگوی نیاز مخاطبان باشد. : نهمین جشنواره ملی اسباب بازی بازی با شعار “بازی تمرین زندگی” برگزار می شود
وی هدف از برگزاری این جشنواره را اینگونه تشریح کرد: موضوع علاوه بر تحقق شعار امسال که «جهش تولید با مشارکت مردم» و حمایت از کالاهای تولید داخل است کمک به برقراری ارتباط هدفمند بین طراحان تولیدکنندگان سرمایه گذاران و سرمایه گذاران است. سایر فعالان عرصه بازی و اسباب بازی و کمک به ساماندهی صنعت اسباب بازی و بسترسازی برای طراحی و استقرار نظام نوآوری از دیگر اهداف برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و اجتماعی است. این جشنواره با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجمن سازندگان اسباب بازی ایران شورای تنظیم مقررات اسباب بازی ستاد علوم شناختی دانشگاه سوره و معاونت های مختلف شهرداری تهران برگزار می شود.
بابایی با بیان اینکه با توجه به استقبال و آرزوی شرکت کنندگان و مخاطبان تعداد روزهای جشنواره به 15 روز افزایش یافته است بابایی درباره روند برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره اسباب بازی از 4 تا 10 بهمن ماه 1403 در سال 1403 برگزار می شود. مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان حجاب برگزار می شود. و علاقه مندان می توانند در این روزها از ساعت 10 الی 20 از جشنواره بازدید کنند.
وی درباره بخش رقابتی نهمین جشنواره ملی اسباب بازی نیز گفت: مراحل ثبت نام و بارگذاری محصولات از 14 آذر تا 14 دی ادامه داشت و بیش از 500 اثر ارسال شده است و داوری آنها به زودی آغاز می شود. داوری محصول در شش دسته کیفیت تولید طراحی گرافیک و تصویرسازی و بهترین بسته بندی به همراه انتخاب بهترین بازی های ایرانی اسلامی رویدادهای صنعتی و بازار اسباب بازی انجام می شود. اسامی داوران این بخش متعاقبا اعلام می شود و همچنین برترین های اسباب بازی ایرانی در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی اسباب بازی معرفی خواهند شد.
دبیر نهمین جشنواره ملی اسباب بازی نهمین جشنواره ملی اسباب بازی را متشکل از بخش های متنوع و فراگیر عنوان کرد و گفت: مسئولیت بخش های تخصصی به سازمان های فعال در حوزه بازی و اسباب بازی و کانون محول شده است. مانند دوره های گذشته به مسائل هماهنگی و نظارتی می پردازد و بسترهای لازم را برای برنامه ریزی و اجرای بهینه برنامه های این رویداد فرهنگی فراهم می کند. بخش های مختلف جشنواره شامل نمایشگاه و فروشگاه اسباب بازی های ایرانی نمایشگاه تبلیغاتی اسباب بازی و بازی با معرفی امکانات مجموعه های بازی محور و فعال در بازی ها بخش علمی جشنواره از جمله برگزاری نمایشگاه های علمی است. نشست های درون بازی و اسباب بازی بخش مسابقه و انتخاب بهترین اسباب بازی های ایرانی فراخوانی است و برگزیده ای از بهترین مقالات و تخصص ها در زمینه اسباب بازی است.
مدیر کل سرگرمی های سازنده و بازی های رایانه ای مرکز پروش فکری افزود: بازار فروش و نمایشگاه دستاوردهای صنعت اسباب بازی ایران با همکاری انجمن سازندگان اسباب بازی و با مشارکت تولیدکنندگان داخلی استارت آپ ها و صنایع وابسته و با هدف معرفی فرصت های صنعت اسباب بازی ایران در اتاقی 2000 متری نگهداری می شود. بیش از 100 تولیدکننده برای شرکت در جشنواره درخواست می دهند و بیش از 2300 اسباب بازی ایرانی عرضه می شود.
وی افزود: در بخش ترویج بازی و اسباب بازی بیش از 40 مجموعه از شرکت ها و موسسات خصوصی و سازمان های مردم نهاد شامل گروه های مشاوره بازی گروه های بازی درمانی موسسات آموزشی از طریق بازی گروه های برگزار کننده رویدادهای بازی محور بازی آموزشی فضا موزه های اسباب بازی و برگزارکنندگان دوره های آموزشی حیات وحش حضور دارند. در این نمایشگاه همچنین فضایی برای معرفی بازی های فکری حرکتی_مهارتی رومیزی علمی _ آموزشی هنری _ کاردستی با هدف آشنایی کودکان نوجوانان جوانان و والدین با بازی ها و استفاده از اسباب بازی پیش بینی شده است.
بابایی درباره بخش علمی نهمین جشنواره اسباب بازی نیز توضیح داد: در بخش علمی با هماهنگی اساتید کارشناسان و دست اندرکاران صنعت اسباب بازی نشست های علمی متعددی در زمینه اسباب بازی با محورهای موضوعی مانند اسباب بازی و روانشناسی برگزار می شود. . تدریس و آموزش برگزار می شود.
به گفته وی ایجاد فضای معرفی اسباب بازی با حضور گسترده تولیدکنندگان اسباب بازی ایرانی رونمایی از اسباب بازی های جدید اجرای نمایش محیطی با موضوع بازی و اسباب بازی انجام فعالیت های فرهنگی و هنری با موضوع معرفی بازی های حرکتی گروه و … در 1000 مرکز فرهنگی هنری شهری – روستایی ثابت سیار سراسر کشور مرکز یکی از برنامه های جنبی نهمین جشنواره ملی اسباب بازی می باشد.
بابایی در پایان تاکید کرد: همچنین مقرر شد تعدادی از اسباب بازی ها به صورت همزمان در دیجیکانون (فروشگاه اینترنتی محصولات کانون پرورش فکری) عرضه شود تا عموم مردم بتوانند از سراسر کشور به آدرس همزمان با تماشاگران جشنواره در تهران.
انتهای پیام