خودروهای شوتی، ارابه هایی که بوی مرگ می دهند

خودروهای شوتی، ارابه هایی که بوی مرگ می دهند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: تیراندازی خودروها در شش ماهه نخست امسال بیش از 177 مورد فوتی بر اثر تردد خارج از ضوابط و مقررات به همراه داشت که در این حادثه 269 نفر از شهروندان و هموطنان جان خود را از دست دادند.

به گزارش یومیر به نقل از پلیس سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی به تاثیر تاسف بار خودروهای شلیک شده بر اقتصاد کشور پرداخت و نوشت: پدیده خودروهای قاچاق موسوم به خودروهای شلیک شده در سال های اخیر. سال ها منشأ و عامل تصادفات دردناک جاده های کشور است عبور خودروها از مسیرهای مختلف با سرعت سرسام آور برای رساندن کالای قاچاق به منازل و وصول دستمزد خود و در این میان حائز اهمیت است. این افراد برای نفع شخصی و سودی که از حمل و نقل محموله قاچاق به دست می آید و برای به دست آوردن این پول حاضرند به راحتی چشمان خود را بر روی بسیاری از واقعیت ها ببندند و از بسیاری از مشکلاتی که با اقدامات مجرمانه خود به وجود می آورند بی توجه و بی تفاوت بگذرند.

اما رانندگان خودروهای تیراندازی باید بدانند که با اقدامات مجرمانه خود ایمنی جاده و شهروندان را به خطر می اندازند بنابراین در 6 ماهه نخست امسال بیش از 177 مورد تصادف منجر به فوت به دلیل تردد خودروهای تیراندازی در خارج از منزل به ثبت رسیده است. بر اساس قوانین و مقررات در نتیجه این امر 269 نفر از شهروندان و هموطنان کشورمان در تصادفات جان خود را از دست داده اند که به این معنی است که 269 خانواده داغدار و داغدار هستند. شاید بسیاری از این افراد نان آور یک خانواده بوده اند و مرگ آنها سرپرستی آواره شدن و متلاشی شدن پایه و اساس یک خانواده شده است و بررسی همان مشکل مشکلات بسیاری را به همراه دارد.

به غیر از تصادفات فوتی در 6 ماهه نخست امسال بیش از 186 مورد تصادف جرحی به دلیل حضور خودروهای شاسی بلند و رانندگی خارج از قوانین این خودروها به ثبت رسیده است. این حوادث در نهایت باعث فلج شدن و غیره شده است و به ناچار برای همیشه فلج می شوند و دیگر نمی توانند به تنهایی امور شخصی خود را اداره کنند که این امر سربار خانواده و نزدیکانشان می شود. و هزینه درمان و نگهداری این افراد خانواده هایشان را مجبور به تقلا می کنند و در بسیاری از این موارد می بینیم که این گزینه برای خانواده هایشان مقدور نیست.

یا چه تعداد کارگر در اثر انتقال محموله های قاچاق به داخل کشور بیکار می شوند و چه تاسف بار اجتماعی اقتصادی فرهنگی و …. پیامدهای بیکاری آنها

در این مشکلات اعم از ارادی و غیر ارادی صاحبان خودروهای تیر خورده مقصر هستند و نقش زیادی در ایجاد این مشکلات دارند و باید در برابر خداوند متعال قانون و جوانان خود پاسخگو باشند.

خودروهای گلوله دار واگن هایی هستند که بوی مرگ می دهند و متاسفانه در سال های اخیر به معضلی تبدیل شده اند که به راحتی امنیت و آرامش هموطنان را در مسیرهای مواصلاتی به خطر می اندازد و با حمل کالاهای قاچاقی که در حوزه اقتصادی ایجاد می کنند نیز مشکلاتی را ایجاد می کند.

همچنین طی 8 ماهه امسال قریب به 6566 میلیارد تومان کالای قاچاق از خودروهای شلیک شده کشف شد که موید تاثیر مخرب این پدیده شوم بر اقتصاد کشور است.

پلیس با همکاری و استفاده از ظرفیت سایر سازمان ها تصمیم گرفته است با این پدیده شوم و نابهنجار (خودروهای شلیک شده) قاطعانه جدی و قانونی برخورد کند.

هموطنان عزیز می توانند اخبار و اطلاعات خود را در مورد خودروهای شلیک شده با سامانه ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فرجا به شماره 096300 در میان بگذارند و فراموش نکنیم که حذف پدیده تیراندازی به معنای رفع خطر ناشی از این خودروها و در واقع کاهش مجروحین است. و آمار کشته ها و مجروحان در جاده ها.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا