خانه تکانی یا آب تکانی؟ مسئله این است!

خانه‌تکانی یا آب‌تکانی؟ مسئله این است!

ایرانی ها مدتهاست که گرد و غبار و آلودگی را از محیط زندگی خود در آستانه بهار پرتاب کرده اند و سال نو را با یک خانه استقبال می کنند. در این سنت باستانی که اکنون به زندگی امروز وصل شده است آب زیادی هدر می رود.

به گفته یومیر این مأموریت نوشت: ایرانی ها مدتهاست که گرد و غبار و آلودگی را از زندگی خود بیرون آورده و از سال نو با یک خانه استقبال می کنند. در این سنت باستانی که اکنون به زندگی امروز وصل شده است آب زیادی هدر می رود. در حالی که زنگ هشدار به نظر می رسد و طبق آمار مصرف آب دو تا سه برابر افزایش می یابد متوسط ​​مصرف آب در روز. ساکن ایران تقریباً است. 2 لیتر در هر شخص در هر روزی که آخرین روزهای سال به 2 تا 5 لیتر در روز می رسد. روز بنابراین هنگامی که تغییرات آب و هوایی و کاهش بارندگی جوی ادامه یابد استفاده بهینه از منابع موجود از خسارات جلوگیری می کند و از اهمیت ویژه ای صرفه جویی می کند.
اگر متوجه شویم که بیشتر شهرهای پرجمعیت کشور ما در مناطقی هستند که محدودیت جدی در منابع آب وجود دارد و منابع آنها را تجزیه و تحلیل می کند و نیازهای رشد جمعیت را برآورده نمی کند و اگر هزینه بالای تصفیه آب آشامیدنی را برای دستیابی به کیفیت و کیفیت استاندارد در نظر بگیریم متوجه خواهیم شد که آب در شبکه آب چیست.

بیشتر آب آشامیدنی در سایر مصرف های خانگی از نوشیدن استفاده می شود
“بحران آب جدی است.” این عبارت شاید مهمترین و برجسته ترین عبارت باشد که بارها در زبان وزارت انرژی و سایر مؤسسات مرتبط در سالهای اخیر در محافل خصوصی و عمومی مطرح شده است. از مصاحبه های رهبران مربوطه در محافل عمومی گرفته تا تشکیل کمیته ها و گروه های مختلف برای حل مشکل و نجات کشور از این بحران آنها تمام خطر جدی بی آب بودن کشور را نشان می دهند. با این حال فعال محیط زیست توراج محمد می گوید برخی از افراد در پایان سال سعی می کنند درب و دیوارها را با آب بشویید تا در صورت تمیز کردن دیوار و دیوار خانه درب و دیوار را با آب بشویید. ما باید اعتراف کنیم که مردم تا زمان رسیدن به آنها تلاش و هزینه های روند استخراج و تولید آب آشامیدنی را نمی بینند. بنابراین هنگام مصرف آنها به میزان هزینه ها و فعالیت ها برای تولید آن فکر نمی کنند و در نهایت فقط شیر را باز می کنند و به همان اندازه که می خواهند مصرف می کنند. فراموش نکنیم که از DAMP Taleghan و سد بزرگ برای تأمین آب و میلیاردها دلار سالانه استفاده می شود بنابراین باید در هنگام خانه و حتی در طول سال مصرف آب بهینه شود. “لازم به یادآوری است که واحد موجود در آب آشامیدنی و آب برای اهداف بهداشتی کشور زیادی را برای این کشور هزینه خواهد کرد و شهروندان باید از آب تصفیه شده سالم برای شستن پتو پرده و اتومبیل استفاده کنند.”

این فعال محیط زیست تأکید می کند: “در همه کشورهای جهان آب یک دسته بسیار استراتژیک محسوب می شود و حتی در سیاست های داخلی و بین المللی در کشورها نقش مهمی ایفا می کند. واضح است که نقش آن در ایران که از نظر جغرافیایی و آب و هوا است بسیار استراتژیک تر و استراتژیک تر خواهد بود. بر این اساس مسئله جدا کردن آب آشامیدنی از آب مصرف کننده باید در مورد آب و مضاعف باشد. مصرف آب معمولاً در پایان سال به دلیل بازیابی خانه و خانه افزایش می یابد این است که مردم برای شستشو باید از آب آشامیدنی استفاده کنند.

محمدی می گوید: “منابع آب شیرین در جهان محدود است و نیاز به این مایع حیاتی روز به روز در حال افزایش است.” افزایش جمعیت و در نتیجه افزایش نیاز به مصرف آب دولتمردان و تصمیم گیرندگان هشدار داده اند. بنابراین می توان گفت که وضعیت آب در جهان به ویژه در کشورهایی که میانگین بارندگی کمتر از میانگین جهانی است نیاز به تولید و مصرف دارد. به گفته ادارات جغرافیایی ایران کشوری است که در منطقه خشک و نیمه شبیه جهان واقع شده است و هزینه تولید و تصفیه آب بسیار زیاد است و بخش اعظم آب آبشار قابل آشامیدنی نباید در روند مصرف هدر رود.

اگر مسئله آب برای دولت مهم است که مطمئناً باید توجه داشت که بیشتر آب آشامیدنی در سایر مصارف خانگی از نوشیدن مصرف می شود و در واقع سرمایه هدر می رود. با استفاده از روش جداسازی آب آشامیدنی و آب بهداشتی می توان از منابع آب با کیفیت بالا محافظت کرد. “مگر اینکه مکانیسم های لازم در دسترس باشد و آب آشامیدنی و بهداشتی از هم جدا نشوند ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم که مردم در طول خانه آب کمتری مصرف کنند.”

حدود 5 ٪ از کل آب آشامیدنی در شهرها به دلیل فرسودگی لوله ها هدر می رود
“تلفات آب در ایران تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد از جمله خستگی لوله های توزیع آب در شهرها و روستاها. این ترک ها و شکستگی های همزن منجر به نشت آب و زباله ها می شوند. همچنین در برخی مناطق زیرساخت های آب به روز نشده است و سیستم های قدیمی هنوز مورد استفاده قرار می گیرند. Behdari به عنوان یک متخصص آب توصیف می کند: “ما نباید فراموش کنیم که ثبت نام های آب و فاضلاب تقریباً اعلام می شود. 2 ٪ از کل آب آشامیدنی در شهرها به دلیل فرسودگی لوله ها هدر می رود و این تعداد بیش از 2 برابر کل آب مورد استفاده در پایان سال برای شستشو و شستشو است. “برای پرتاب مردم به زمین اما تهیه ابزارهای لازم برای مصرف بهینه.”

اهمیت جدایی آب آشامیدنی و آب مصرف شده
این متخصص می گوید: “اگرچه هزینه های بسیاری برای انتقال توزیع و توزیع آب شهرداری وجود دارد اما زباله آب شهری تصفیه شده از طریق لوله های فرسوده و شبکه های توزیع. برای آنها برای مصرف بدون مصرف آب گران قیمت و تصفیه شده در ایران در یک رونق کشته می شود که در اکثر کشورهای توسعه یافته به دلیل تمایز هزینه های اضافی در این زمینه از آن اجتناب می شود.

گفته می شود که “در آلمان یک پالایشگاه جداگانه برای هر ساختمان برای استفاده از فضای سیفون و سبز وجود دارد. یا در استرالیا که یک کشور ثروتمند است با ایجاد منابع ساختمانها آب باران برای آبیاری و آبیاری سیفون استفاده می شود. بیشتر کشورهای گلف واقع در منطقه خشک و شیمی برای اجرای این پروژه سالهاست. سیستم جداسازی آب آشامیدنی همچنین در تعدادی از شهرهای ایالات متحده و اروپایی مورد استفاده قرار می گیرد و تصمیم می گیرد که استفاده از آن در سایر نقاط جهان از جمله ایران به بسیاری از شرایطی بستگی داشته باشد که نیاز به مطالعات بیشتر و تحقیق در مورد گزارش یک دهه پیش در شبکه های دوتایی با اشاره به برخی از مزایا و مضرات این شبکه ها از جمله تهیه ساده و ارزان قیمت نوشیدن بین المللی این روش از منابع آب با کیفیت بالا به خوبی محافظت می شود.

یکی دیگر از مزایای اجرای این پروژه هزینه ساخت پالایشگاه ها است که تقریباً کاهش می یابد. 2 ٪ به دلیل ابعاد و حجم ماشین ها و ساختمانها. این اتفاق می افتد در حالی که می توان چندین منبع آب برای نیروگاه ها آبیاری فضای سبز شهرها شستشو و کنترل آلودگی هوا ناشی از سوزاندن زباله یا فرآیندهای صنعتی ساخته شد. همچنین در محل کارخانه های تصفیه فاضلاب بسته به مصرف آب فاضلاب تصفیه شده را می توان در خطوط جداگانه توزیع کرد. تغییرات فصلی در مصرف آب آشامیدنی نیز تأثیر کمی دارد و کارخانه های درمانی دائماً کار می کنند. “خطوط لوله قدیمی و متروکه می تواند به عنوان بخشی از شبکه دوتایی پس از آزمایشات و عملکرد لازم استفاده شود.”

حساسیت به سازمان هایی که دارای کیفیت آب بهداشتی هستند دلیلی است که تاکنون این پروژه توسط مقامات آب مورد توجه قرار نمی گیرد در حالی که ایران در منطقه خشک و نیمه جهان واقع شده است و آب با هزینه های بالا و با هزینه های بسیار سنگین تحت درمان قرار می گیرد و سپس به آب آشامیدنی و در شبکه توزیع شهرداری تبدیل می شود. نوشیدنی در روند مصرف هدر می رود.

برخی از کارشناسان که به اجرای برنامه جدایی اعتقاد ندارند مصرف آب را یکی از بزرگترین نگرانی های محیط زیست در خانه می دانند و می گویند: “پایان سال به ویژه در وسط نیمی از کشور در بعضی از مناطق کشور است و برخی از آب و آب روستایی کشور بیش از حد است. محیط کشور ما را نابود کرده است. فرش ها برای پتو و کارگاه های آموزشی برای تمیز کردن راهروها و پارکینگ به جای استفاده از آب زیاد. ما همچنین باید برنامه های فنی را از لوازم خانگی مختلف مانند لباسشویی یاد بگیریم تا بتوانیم زمان شستشو را با نیازهای خود تنظیم کنیم. اجتناب از تجهیزات شستشوی و شستشوی وسواس و وسواس که در طول سال استفاده نمی شود توصیه های دیگری برای شهروندان است تا مصرف آب را تا حد امکان به حداقل برسانند. سرویس و تعمیر دریچه های شکسته و لوله های آب باید در لیست خانگی قرار گیرد تا از مسمومیت و نشت آب جلوگیری شود. “این مانع از هدر رفتن آب تصفیه شده و مطمئناً آب را به فاضلاب تبدیل می کند.”

حرکت آب باعث فشار بر روی خطوط انتقال و شبکه های توزیع آب می شود
آمار نشان می دهد که مصرف آب آشامیدنی در هر ساکنان معمولاً بین 2 تا 5 لیتر در لیتر است. روز در حالی که در ایران بین 2 تا 2 لیتر در لیتر تخمین زده می شود. روز این بدان معنی است که مردم ایران تقریباً دو برابر بیشتر از میانگین جهانی آب مصرف می کنند. طبق مطالعات میزان مصرف آب در خانه های امسال شهروندان به 2 تا 5 لیتر در سال می رسد. روز که تا حد زیادی باعث فشار بر روی خطوط انتقال و شبکه های توزیع آب می شود و از طرف دیگر خانه و مبلمان را با آب آشامیدنی به 5 ٪ از دست دادن آب در روز شستشو می دهد. خانوار.

*بازتولید سایر محتوای رسانه ای در ISNA تأیید محتوای آن نیست و فقط برای توجه مخاطب است.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا