بن بست! – یومیر

دشمن برای تولید و بازتولید مفهوم “نابینا” در طول انقلاب تصاویری از نابودی شهر داستوپیا در برابر مفهوم ایده آل شهر آرمانشهر انقلاب اسلامی با دستکاری در ذهن مردم که دائماً با آمار و اطلاعات بازی می کردند. آنها واقعیت های انقلاب را انکار می کنند و روایاتی را تولید می کنند که اجازه نمی دهد واقعیت های امیدوارکننده در کشور دیده شوند اما شکست می خورند.
به گفته یومیر محمد کاظم اربارلوئی در یادداشتی در جمران نوشت: “ماشین جنگ شناختی دشمن همیشه از ابتدای انقلاب بر روی مفهوم” بن بست “” پایان دادن به “و” پایان دادن به انقلاب “حرکت می کرد و این ایده دائماً” غنی سازی “بود.
طبق این ایده آنها دائماً شش ماه یک سال و دو سال دیگر انقلاب را تبلیغ می کردند. برای دستیابی به نتایج این مفهوم جنگ داخلی و جنگ خارجی آنها در یک زمینه دشوار قرار گرفتند و پس از ناامیدی از این امر وارد جنگ نرم و جنگ شناختی شدند و شانس خود را برای واژگون شدن در دو سکته مغزی نرم در سالهای 1 2 2 و 2 امتحان کردند.
دشمن برای تولید و بازتولید مفهوم “نابینا” در طول انقلاب تصاویری از نابودی شهر داستوپیا در برابر مفهوم ایده آل شهر آرمانشهر انقلاب اسلامی با دستکاری در ذهن مردم که دائماً با آمار و اطلاعات بازی می کردند. آنها واقعیت های انقلاب را انکار می کنند و روایاتی را تولید می کنند که اجازه نمی دهد واقعیت های امیدوارکننده در کشور دیده شوند اما شکست می خورند.
در حالی که دموکراسی های معتبر در شرق و غرب در بحران مشروعیت هستند انقلاب اسلامی رهبر کشورهای دموکراتیک جهان است. استقلال آزادی و رونق نسبی مردم با وجود همه تهدیدها و تحریم ها از جمله ویژگی های برجسته حکومت ایران در اقتصاد است که مهمترین چالش دولت ایران امروز است.
فقط واقعیتهای آماری زیر را مرور کنید:
– انتظارات زندگی به 5 سال قبل از انقلاب رسیده است.
– قبل از انقلاب با جمعیت 5 میلیون نفری اکنون شهرها با جمعیت 5 میلیون نفری روبرو شدند.
– قبل از انقلاب 5 ٪ از جمعیت نعمت آب آشامیدنی داشتند. اکنون 5 ٪ از شهرها و روستاها هیدراته شده اند.
– قبل از انقلاب ما 2 مگاوات تولید برق در حال حاضر 2000 مگاوات تولید برق داشتیم.
– قبل از انقلاب ما 4000 کیلومتر جاده داشتیم که اکنون 4000 کیلومتر جاده های بین شهری داریم.
– طول خطوط ریلی امروز 5 برابر زمان سرکش است.
– قبل از رسیدن انقلاب به ظرفیت تولید پتروشیمی 5 میلیون تن اکنون به 2 میلیون تن رسیده است.
– 2 ٪ از مواد غذایی این کشور و 2 درصد از داروی این کشور در حال حاضر داخلی تولید شده اند.
– و …
این اطلاعات زیادی در همه زمینه ها است و واقعاً مفتخر است.
اما واحد تبلیغاتی جنگ نرم دشمن فضا را مانند قیمت سیب زمینی یا گوجه فرنگی یا نوسانات ارزی انجام می دهد و کنترل می کند از دهان برخی خارج می شود. “این سرزمین است و …!”
امروز سیاست تبلیغات دشمن مبتنی بر اقتدار شبکه اجتماعی برای رسانه های سنتی در ایران است.
امروز رسانه های اجتماعی بر فرهنگ سیاسی مردم تمرکز دارند. آنها اطلاعات تولید می کنند و ابتکار رسانه های سنتی را می گیرند.
دو مصدومیت توسط دشمن در رسانه های اجتماعی علیه انقلاب دنبال می شود.
2- دو قطبی در فضای سیاسی و روانی جامعه
2- دستکاری اطلاعات و تهدید امنیت تولید اطلاعات
دشمن دائماً انگل گرایی را در شبکه های اجتماعی بر اعصاب و اخلاق جامعه می فرستد. همچنین بر زیرساخت های قانونی جامعه تأثیر می گذارد. اینگونه است که همه فکر می کنند انقلاب به پایان رسیده است!
این رویای دشمن هرگز در پنج دهه گذشته تحقق نیافته است. دشمن هنوز هم به عنوان رویای است. آنها می خواهند افرادی از اعتماد به نفس و اعتقاد به “اقیانوس آرام” به انقلاب یک جامعه مدرن را بگیرند. همان جوامع مدرن که اکنون از بحران ها غرق شده اند. فقط برای تصور چهره ترامپ در ذهن شما و در پشت میز اجرایی قرار دارد. همه چیز در ایالات متحده و جهان آشفته است حتی به لطف دوستان و همراهان او! انقلاب اسلامی هرگز در بن بست نخواهد بود. ما به خدا اعتماد داریم و با اعتماد به نفس حرکت می کنیم.
کافی است که از 1 تا 2 سال به پدیده قدرت حرکت امام خمینی نگاه کنیم. این قدرت هرگز سقوط نکرده است. سالی که به آنها اجازه صحبت علیه اسرائیل در ایران داده نشد. امروز ما روی سینه صهیونیست و رژیم ناتو ایستاده ایم ما به زبان موشک های بالستیک هواپیماهای بدون سرنشین مخرب و ارتش در جبهه مقاومت صحبت می کنیم. با طوفان رژیم صهیونیستی آتش بس را به زمین سیاه آوردیم و ناتو را زانو زدیم.
استکبار جهانی امروز در دنیای جهانی سازی اسلام و تقویت مسلمانان است. آنچه در واقع اتفاق می افتد بسیار متفاوت از آنچه در ذهن در داستان دشمن است.
گفته می شود که جمهوری اسلامی به “بن بست” رسیده است. این دیدگاه توهم آور است که نتیجه می گیرد که زمان تصمیمات مهم و تجدید نظر در سیاست ها است!
تصمیمات بزرگ و تجدید نظر در سیاست ها چیست؟ با دو کلمه ؛ “هرچه باید برویم”
– قابلیت های هسته ای در همه زمینه های انرژی پزشکی کشاورزی و …
– حضور قدرتمند در منطقه و دارایی در جبهه مقاومت
– قابلیت های نظامی و افزایش قدرت نظامی افزایش یافت
– به حراج در منابع کشور و غارت آن به ایالات متحده
– استقلال فروشنده و باد آزادی ملت
تیپ سیاست خارجی پروژه ای بود که ایالات متحده در دولت های یازدهم و دوازدهم برای اجرای نظریه “بن بست” دنبال کرد. تصمیم Majlis به نمایندگی از پایداری کشور از این رویکرد جلوگیری کرد.
*بازتولید سایر محتوای رسانه ای در ISNA تأیید محتوای آن نیست و فقط برای توجه مخاطب است.
پایان پیام