امیر سرلشکر موسوی: آماده ایم به دولت وفاق ملی برای توسعه خدمات درمانی و پزشکی کمک کنیم

امیر سرلشکر موسوی: آماده‌ایم به دولت وفاق ملی برای توسعه خدمات درمانی و پزشکی کمک کنیم

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آماده هستیم تا حکومت وحدت ملی را برای توسعه خدمات صحی و صحی در مناطق محروم و مردم در همه جا برای حفظ منافع ملی و عزت و هویت عزیزان یاری کنیم. ایران و مردم مظلوم غزه.

به گزارش یومیر امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم بزرگداشت روز پرستار که صبح امروز (پنجشنبه) در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد. علوم و در قالب وبینار در بخش های بهداشت و درمان نیروهای تابعه و تعدادی از بیمارستان های آجا با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و تشکر از پزشکان پرستاران و بهورزان یاد و خاطره دلسوزان بزرگ و ایثارگر جامعه از گذشته تا امروز و شهدای عزیز و جانبازان سرافراز و صدها شهید از کادر پزشکی و پرستاری. او کسانی را که در شدیدترین و وحشیانه ترین حملات صهیونیست های خبیث در غزه ماندند تجلیل کرد. دشمن و در راه ایمان راسخ و مسلک مقدس خود به شهادت رسیدند.

سرلشکر امیر موسوی با بیان اینکه پرستاری شغلی ارزشمند و بسیار سخت است گفت: بسیاری از شایستگی ها و ویژگی ها در کنار هم قرار گرفته تا عده ای فرصت ورود به این حرفه مقدس را پیدا کنند. کسانی که این کار سخت و پرمشغله را برمی گزینند قطعاً صبری متعالی دارند ایثار و فداکاری آنها در کتب آسمانی ثبت می شود و اجر اخروی نصیبشان می شود.

وی افزود: پرستاری در قرآن کریم و احادیث متعددی از پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) به عنوان مقامی والا و مشروط به ثواب خداوند متعال تعریف شده است این ثواب ها لزوماً مادی و دنیوی نیستند؛ بلکه این ثواب ثواب و ثواب است. زیرا همه می دانند که پاداش مادی نمی تواند کار طاقت فرسای پرستاران را جبران کند بلکه باید اجر واقعی خود را از خداوند دریافت کنند.

فرمانده کل ارتش غم و اندوه و رفع نیاز بندگان را دارای آثار و برکات بسیار مثبت در زندگی و سرنوشت دنیوی همه دانست و افزود: پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: هر که به معلول جسمی کمک کند خداوند متعال. او را در کارش یاری خواهد کرد امام صادق (علیه السلام) نیز به پرستاران توصیه می کند: با بیماران مهربان باشید و آنها را دلداری دهید و خدا را به خاطر سلامتی و تندرستی آنها شکر کنید.

امیر سرلشکر موسوی تصریح کرد: در نگاه دینی ما رسیدن به آخرت باید در دنیا با اخلاق و سیره مستحب تضمین شود. بهشت حاصل اعمال و سبک زندگی پرهیزگارانه و صالح است و برآوردن نیازهای یک مسلمان حتی در مواقع اضطراری و بیماری از عالی ترین و برجسته ترین اعمال صالح به شمار می رود. امام صادق علیه السلام نیز فرمود: هیچ مسلمانی حاجت مسلمان دیگری را برآورده نمی کند مگر اینکه خداوند متعال به او خطاب کند که اجر تو بر من است و من تو را کمتر از بهشت ​​دوست ندارم. پس اگر از این منظر نگاه کنیم; می توانیم هر لحظه یک پرستار را سفری به بهشت ​​بدانیم.

وی خاطرنشان کرد: پرستاری می تواند یکی از راه های تقرب به خداوند و رسیدن به کمالات انسانی باشد و به سختی می توان عملی را در آموزه های دینی یافت که چنین آثار دنیوی و اخروی داشته باشد. چنین نگرشی شور و علاقه خاصی را برای پرستاران ایجاد می کند و آنها کار خود را یک وظیفه الهی- انسانی می دانند.

فرمانده کل ارتش در ادامه خاطرنشان کرد: تعمق در روایات و توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی یادآور این نکته است که رفتار و عملکرد و واکنش پرستاران می تواند بر سلامت روانی افراد تأثیر مثبت داشته باشد. بیماران تصریح کرد: توجه کامل به جنبه های روانی و روانشناسی یکی از عوامل مهم در بهبودی بیمار حمایت عاطفی تعاملات محبت آمیز صبر در شنیدن سخنان و شکایات بیمار و تکریم بیمار امیدبخشی به بهبودی و بالا بردن روحیه بیمار است. روح می تواند نقش مهمی در آرامش و تسکین درد بیمار داشته باشد. بنابراین صرف مرهم زدن به مجروح و رسیدگی به دارو و مراقبت های حیاتی از بیمار نمایانگر کامل جایگاه والای پرستاری نیست و شاید تأثیر معنوی و حمایت روانی و تاب آوری اخلاقی در شرایط سخت و شفقت و تحمل بیشتر باشد. . و موثرتر از جنبه های فیزیکی.

سرلشکر امیر موسوی پرستاری را هنر تلفیق علم همدلی عشق و تعهد در جهت بهتر شدن دیگران دانست که می تواند دریای امید و آرزوی بیماران باشد و گفت: با این توصیف تنها کسانی که می توانند. حرفه پرستاری و امر گرانبهای مراقبت از بیماران و تشویق را بپذیرد و امید است که مددجویان و مبتلایان از این ویژگی ها برخوردار باشند. امروزه پرستاری مانند سایر شاخه های علوم جنبه تخصصی و روانشناختی یافته است اما باید دانست که بخشی از خدمات و آثار وجودی پرستاران پیراپزشکان و پزشکان ناشناخته مانده است.

وی خاطرنشان کرد: با مروری بر بیانات بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی توصیفات بسیار مبسوطی از این موضع به چشم می خورد; عصاره کلام این بزرگواران نیز مؤید این است که پرستار به وظایف مهم مشارکت و همکاری و همکاری با پزشکان با روح بیمار می پردازد.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: پرستار ناراحت است و مریض را نوازش و دلداری می دهد; این افراد با لبخند با یک کلام گرم با یک حرکت مهربان در وجدان خوش اخلاق جامعه جای دارند و محبوبیت اجتماعی بالایی پیدا می کنند. این محبوبیت و منزلت اجتماعی به خواسته های مادی و دنیوی خلاصه می شود و با خدمت صادقانه عشق و امید را به روح و جسم بیماران نیازمند تزریق می کنند. با بیماران به خوبی رفتار می کنند امروزه این ویژگی ها نه تنها در فرهنگ لغت پرستاران عزیز بلکه در پیراپزشکان پزشکان و نظام سلامت ارتش دیده می شود.

سرلشکر موسوی گفت: در ارتش بر اساس نظام فکری حضرت آقا شعار مفهومی و حکیمانه شهدا علی الکفار رحمه بینهم را سرلوحه کار خود قرار دادیم: رحمه بینهم به همه مربوط است. همه باید نسبت به هم دلسوز و مهربان باشند.

وی با تاکید بر اینکه پرستاران امروز با تحمل سختی ها در خط مقدم مهربانی و مهربانی با همنوعان خود هستند افزود: نمونه بارز این فداکاری در ایران را باید در آزمون بسیار سخت کرونا به عنوان بهورزان شریف بویژه پرستاران ارتش همراه با ده ها هزار پرستار عاشق و ناامیدانه در تماس نزدیک با بیماران و پذیرفتن خطرات جانی در شرایط بسیار دشوار در لباس و لباسی که پوشیدن آن برای یک انسان در شرایط عادی بسیار دشوار است نه برای یک روز یا دو روز اما برای ده ماه. آنها به وظایف انسانی و اسلامی خود عمل کردند و در ارتقای سلامت جامعه بسیار خوب عمل کردند و تعداد زیادی از این عزیزان در زمره شهدا و جانبازان قرار گرفتند و عزیزتر و بزرگتر از آن شدند. همیشه در چشم مردم این عزیزان در این آزمون ارتش را نیز سربلند کردند

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: وقتی شرف و سوگند پرستاری در میان است چه فرقی می کند که دفاع مقدس باشد کرونا یا غزه این گروه از خادمان و بصیر بارها از ما خواسته اند که حضور داشته باشیم. در آن صحنه نیز و دستیاران پزشکان و پرستاران از ماه می برای درمان و ترمیم صدمات جسمی و روانی مردم مظلوم غزه جان خود را از دست می دهند. ما این تمایل و آمادگی را به دولت و وزارت صحت ابلاغ کردیم و گفتیم که با توانمندی های شبکه آموزش صحی تداوی و طبی آماده حمایت از حکومت وحدت ملی در توسعه خدمات صحی و صحی در مناطق آسیب پذیر و برای مردم و همه جا برای حفظ منافع ملی و کمک به عزت و هویت مردم مظلوم ایران عزیز و غزه.

سرلشکر موسوی گفت: ارتش همواره به فکر حفظ عزت اعتبار و اقتدار ایران در عرصه های ارزشمند است و این تفکر و رویکرد تقویت و ارتقای نیروی دفاعی همیشه وجود داشته و خواهد بود و ما از فکر کردن برای یک لحظه.” اما روش های مقابله ای ما نیز با توجه به شکل و کمیت تهدیدها تغییر خواهد کرد.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: ما همیشه آماده هستیم و فکر افزایش سطح آمادگی در همه ارکان و اجزای ارتش در دستور کار است و شبکه آموزش بهداشت و درمان ارتش مستثنی نیست. از این قاعده و در راستای مأموریت ارتش مبنی بر حفظ استقلال و تمامیت ارضی است. و نظام جمهوری اسلامی به فکر ارتقای مهارت آموزش و خدمات است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا