آنتی اکسیدان ها و محافظت از سلول های سالم

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی در اندازه و میوه هستند که می توانند بدن را از “رادیکال های آزاد” مسئول سرطان محافظت کنند.
به گفته اینا قرار گرفتن در معرض عوامل محیطی مانند سیگار کشیدن آلودگی و اشعه ماوراء بنفش (UV) مواد تولید کننده خورشید به نام “رادیکال های آزاد” که به سلولهای سالم حمله می کنند. هنگامی که سلولهای سالم تضعیف می شوند بیشتر در معرض بیماری های قلبی و انواع خاصی از سرطان هستند. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین های C و E و کاروتنوئیدها که شامل بتا -کاروتن لیکوپن و لوتئین هستند به محافظت از سلولهای سالم در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.
کاروتنوئیدها
شناخته شده است که بتا -کاروتن لیکوپن و لوتئین -کاروتنوئیدها در مبارزه با کاهش آسیب رادیکال آزاد مؤثر هستند. غذاهای غنی از کاروتنوئید می توانند در کاهش احتمال سرطانهای خاص مؤثر باشند و می توانند به کاهش خطر دژنراسیون ماکولا کمک کنند. سبزیجات قرمز نارنجی زرد تیره و برخی از سبزیجات برگ سبز تیره مانند سیب زمینی شیرین اسفناج هویج گوجه فرنگی کلم گل رز کدو تنبل زمستانی و کلم بروکلی بسیار در کاروتنوئیدها هستند.
ویتامین E.
نتایج نشان می دهد نقش گسترده ویتامین E در ارتقاء سلامت. مهمترین نقش ویتامین E یک آنتی اکسیدان است. تحقیقات نقش احتمالی آن را در کمک به بدن در برابر آسیب سلولی که می تواند منجر به سرطان بیماری های قلبی و آب مروارید با افزایش سن شود مورد بررسی قرار داده است. ویتامین E همچنین می تواند با سایر آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C برای محافظت در برابر برخی از بیماری های مزمن همکاری کند. ویتامین E در روغنهای گیاهی جوانه گندم غلات کامل و غلات غنی شده دانه ها آجیل و کره بادام زمینی یافت می شود.
ویتامین C.
به گفته دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ویتامین C بهترین آنتی اکسیدان برای ارائه طیف گسترده ای از مزایای سلامتی است. این مزایا شامل محافظت از بدن در برابر عفونت و آسیب به سلول های بدن به تولید کلاژن (بافت همبند که استخوان ها و عضلات را در کنار هم نگه می دارد) کمک می کند و به جذب آهن کمک می کند. نارنجی گریپ فروت ماندارین توت فرنگی پاپریکا گوجه فرنگی کلم بروکلی و سیب زمینی دارای ویتامین C است.
بهترین راه برای ایجاد یک رژیم غذایی سالم خوردن وعده های غذایی و میان وعده های متعادل و لذت بردن از انواع غذاها است. خوردن حداقل 1.5 تا 5 فنجان میوه و 2.5 تا 5 فنجان سبزیجات در روز شروع خوبی برای یک زندگی سالم در بزرگسالان است.
پایان پیام