اجتماعی

مهمترین عوامل تشدید خشکسالی‌ و کم‌آبی در تایوان

خشکسالی در هر نقطه از جهان ممکن است رخ دهد و از دهه 1880 این پدیده منفی زیست محیطی در بسیاری از کشورهای جهان گزارش شده است و حتی کشورهای پردرآمد مانند آمریکا و تایوان نیز از این قاعده مستثنی نبوده اند.

به گزارش یومیر، داده های ارائه شده توسط یک سازمان غیردولتی بین المللی به نام مرکز نظارت بر مهاجرت داخلی (IDMC) مستقر در ژنو نشان می دهد که بین سال های 2017 تا 2020، در مجموع 2.4 میلیون مهاجرت داخلی ناشی از خشکسالی ثبت شده است.

این مهاجرت ها عمدتاً در 13 کشور است که بیشتر آنها کشورهای کم درآمد یا با درآمد متوسط ​​هستند و مربوط به روستائیانی است که به دلیل از دست دادن معیشت و تغییرات محیطی به دلیل خشکسالی و کمبود مجبور به مهاجرت از روستا به شهر شده اند. از مراتع و.

این در حالی است که به نقل از سایت امداد، نشانه های مهاجرت به دلیل خشکسالی در روستاها به دلیل از دست دادن معیشت بسیار کم است. در تایوان اما بخشی از خشکسالی به صنعت تراشه آسیب رسانده است که بخش بزرگی از بازار جهانی الکترونیک را تغذیه می کند و در نتیجه برخی از کارگران این صنعت نیز به طور غیرمستقیم تحت تاثیر این معضل زیست محیطی قرار گرفته اند.

تایوان به دلیل موقعیت مکانی خود باید یکی از پرباران ترین کشورهای جهان باشد. آب و هوای آن در نواحی شمالی و مرکزی نیمه گرمسیری و در جنوب گرمسیری است. طوفان در تابستان و پاییز رایج است و باران های موسمی نیز رخ می دهد. معمولاً در این مناطق آنقدر باران می بارد که در ایستگاه های مترو و مراکز خرید چترهایی نصب می شود که رهگذران می توانند در صورت نیاز آن را قرض کنند.

اما سال گذشته اتفاقی غیرعادی افتاد و هیچ طوفانی در جزیره رخ نداد و میزان بارندگی بسیار کم بود.

میزان بارندگی در این کشور در سال گذشته (2020) کمتر از حد انتظار بود که منجر شد تایوان بدترین خشکسالی را در 56 سال گذشته تجربه کند، بنابراین بسیاری از مخازن آن اکنون کمتر از 20 درصد ظرفیت خود را دارند، آب و آب های سطحی در برخی مخازن کوچکتر است. بیش از 10 درصد

وضعیت به گونه ای است که آب منازل و مشاغل سه شهر از جمله یکی از بزرگترین مناطق شهری دو روز در هفته قطع شده است.

خشکسالی و کمبود آب نیز کشاورزی این کشور را تهدید کرده است.

کارشناسان با بررسی برخی از عواملی که در افزایش خشکسالی کشور در سال های اخیر نقش داشته اند، معتقدند که نشت لوله ها باعث شده تایوان نزدیک به 14 درصد از ذخایر آبی خود را از دست بدهد.

جنگل زدایی همچنین باعث شناور شدن خاک در هنگام بارندگی می شود که منجر به رسوب خاک در مخازن آب می شود و در نتیجه ظرفیت جمع آوری آب بیشتر در این مخازن در طول فصل بارندگی برای استفاده در زمان خشکسالی از بین می رود.

این کشور همچنین از دهه 1960 کاهش قابل توجهی در روزهای بارانی داشته است که به نوبه خود بحران را تشدید کرده است.

کارشناسان می گویند در حالی که دولت تایوان اقداماتی را برای رسیدگی به این مسائل انجام می دهد، همه در هر بخش و موقعیتی باید به این فکر کنند که چگونه می توانیم در مصرف آب صرفه جویی کنیم، به خصوص که تغییرات آب و هوایی منجر به کاهش آن می شود. باران میبارد.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا