وی گفت: در حال حاضر سرماخوردگی نداریم و علائمی مانند تب ، آبریزش بینی ، عطسه و سرفه از علائم کرون است و افراد باید با مشاهده این علائم خود را منزوی کنند. اگر علائم بدتر شد ، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.
صالحی با ابراز خرسندی از اینکه با وجود اینکه سن بیماری کاهش یافته است اما کودکان به شدت بیمار هستند ، اظهار داشت: افراد بالای 60 سال یا بیماری های زمینه ای در صورت بروز بیماری و بروز علائم باید سریعتر به پزشک مراجعه کنند.
این کارشناس از مردم خواست در صورت مشاهده کوچکترین نشانه ای از بیماری از بیرون رفتن خودداری کنند و پروتکل های بیشتری را از جمله فاصله اجتماعی ، پرهیز از اجتماعات و اجتماعات و ماسک و دستشویی را دنبال کنند.
دکتر. صحی اهمیت واکسیناسیون را یادآوری کرد اما گفت: برخی از متخصصان معتقدند در صورت موثر بودن واکسن ها ، کنترل بیماری دو سال به طول می انجامد ، در غیر این صورت کنترل بیماری تا 10 سال به طول می انجامد.
دکتر. صادق نیت ، رئیس مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) در پیوند ویدیویی برنامه ضمن اشاره به افزایش تعداد بیماران ، بستری شدن در بیمارستان و فوت گفت: بگذارید باشیم.
دکتر. طالب پور ، رئیس بیمارستان سینا گفت که تعداد بیماران ما نسبت به قبل از عید 7 برابر شده است. پذیرش باید در نظر گرفته شود تا در خدمات بیمار تداخلی ایجاد نکند.
دکتر. طاهره چنگیز ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، همچنین گفت که باید ایده اساسی برای کارخانه تولید بیمار در شهرها و خیابان ها ایجاد شود. شهرها ما فقط یک بیمارستان داریم که ظرفیت آن برای ارائه خدمات به بیماران حاد و غیر کرونا مختل شده و این یک نگرانی جدی است.
دکتر. آقازاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز با بیان اینکه 85 درصد موارد مربوط به خانواده و از حضور در عروسی و مهمانی است ، افزود: در یک عروسی در میاندوآب 400 نفر آلوده شدند که یکی از آنها آلوده بود ، مرده و برخی از آنها بیمار هستند. “آنها جدی هستند و در ICU هستند.
دکتر. فیروزآبادی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ، نیز گفت: “شرایط در شهرهای قرمز ما بهبود یافته است اما 50٪ از تخت های بیمارستان هنوز توسط بیماران کرون اشغال شده است و طی دو هفته گذشته تعداد بیماران چندین برابر شده است.”